Magasinet M!

Deadpool & Wolverine skubber Joker af tronen som den bedst-sælgende R-rated film nogensinde

Årets team-up fortsætter med at slå rekorder!

Ryan Reynolds og Hugh Jackman er for alvor lykkedes med deres fan-service i form af et længeventet team-up mellem Deadpool og Wolverine.

Den tredje film i Deadpool-franchisen har taget biografgængerne med storm og sendt Marvel-fans ind i deres egen våde drøm af cameos, easter eggs og andet gøgl.

Og så var det den første R-ratede film i MCU - og der blev for alvor ikke sparet på blod, sved og upassende jokes, når nu man havde frie tøjler til at gakke helt ud. 

Satsningen har også båret frugt over hele linjen - billetsalget har nået 1.086 millarder dollars, og dermed nået forbi den famøse 1 billion-milepæl.

Det er sket på blot 23 dage, hvilket gør Deadpool & Wolverine aka. Deadpool 3 til den bedst-indtjendende R-ratede film nogensinde. 

Denne position gør, at Deadpool 3 skubber Todd Phillips' Joker fra 2019 af tronen - nu må vi se, om Joker: Folie a Deux kan kæmpe sig tilbage på tronen senere i år!

"Tak for at gøre Marvel Studios' første R-ratede film den største af dem alle. Det er fantastisk at se publikum elske filmen lige så meget, som vi elskede at lave den. Alle de samtaler var det hele værd!", fortæller Marvel-chefen Kevin Feige i en udtalelse på de sociale medier. 

Deadpool & Wolverine ser vi Wade Wilson (Deadpool) på en mission, der fører ham ind i et nyt og ukendt territorium. Han begiver sig ud på en rejse gennem multiverset, hvor han møder en sur og modvillig Wolverine, som han skal rekruttere til noget, vi ikke vil spoile her.

Sammen navigerer de gennem et kaotisk landskab fyldt med vraggods fra tidligere 20th Century Fox-film, der nu er en del af MCU's enorme univers. De to helte står over for en mægtig fjende i form af af en 'bekendt' til Professor X, som forsøger at ødelægge både Deadpools og Wolverines verdener.

Har du fået set den endnu?

ANNONCE
Del

Seneste nyt