Magasinet M!

Deadpool og Wolverine vender officielt tilbage i 2025 - men ikke som du måske forestiller dig

"Until you're 90!"

Ordene fra Deadpool til Wolverine i den nylige Marvel-film var ikke bare en sjov bemærkning, men nærmere et fourth wall-break fra Ryan Reynolds til Hugh Jackman. Det var en direkte kommentar til, hvor længe Disney/Marvel mon vil blive ved med at kaste penge efter Jackmans Wolverine, indtil han ender med at sige ja til filmroller - selv når han er 90. Og mens det selvfølgelig var ment som en joke, er tanken om en tilbagevendende Wolverine på det store lærred ikke helt usandsynlig.

Men denne gang er det ikke tilfældet.

Marvel har bekræftet, at vores favorit antihelte, Deadpool og Wolverine, vender tilbage i 2025 - men ikke i biograferne. I stedet vil deres voldsomme eventyr fortsætte på tegneseriesiderne.

Tegneserien, der holder humøret (og volden) i top

Marvel har samlet et stærkt hold til at føre duoen videre i tegneserieform. Deadpool/Wolverine serien kommer fra den anerkendte forfatter Benjamin Percy og kunstner Joshua Cassara, og de to har allerede et solidt bagkatalog hos Marvel, hvor de tidligere har arbejdet på titler som X-Force.

Hvis du elskede den kaotiske og blodige vold fra filmen, så bliver du ikke skuffet her. Percy afslører, at han og Cassara er mere end klar til at bringe den actionfyldte dynamik tilbage, som vi kender og elske.

Ingen MCU-kopiering her

Selvom mange måske forventer, at tegneserien vil tage inspiration fra filmen eller MCU, afslører Percy i et interview med IGN, at de begyndte at arbejde på serien længe før Deadpool & Wolverine ramte biograferne. "Filmen var et hit, men vi startede arbejdet på serien, før vi så Hugh Jackman og Ryan Reynolds flå hinanden i stykker i en Honda Odyssey," forklarer Percy.

Selvom serien ikke er direkte inspireret af filmen, kan fans dog glæde sig over, at den ikoniske dynamik mellem Deadpool og Wolverine vil føles velkendt. Der vil være masser af fjol, fjendskab og selvfølgelig brutal vold - præcis som fans af de to karakterer håber på.

Hvad kan vi forvente af det nye eventyr?

Tegneserien vil køre hårdt på både vold og humor, og du kan forvente masser af action, som kun Deadpool og Wolverine kan levere. De to har aldrig været bange for at bruge kløerne eller klingen - og det kommer de heller ikke til her, og tegneserien er klar til Marvel i 2025.

ANNONCE
Del

Seneste nyt