Magasinet M!

Debbie er Ugens Instababe: "Mine veninder driller mig stadig med min pinligste sexhistorie"

Sig hej til Debbie. Hun er selvstændig, bange for ulven i Bilka og så har hun delt en ret vild sexoplevelse med os. Læs med her og se hendes frække billeder!

Debbie er Ugens Instababe: "Mine veninder driller mig stadig med min pinligste sexhistorie"

LOL at work ? @jb.photoesbjerg #photooftheday #instadaily #instalikes #instacute #instahappy #instaday #photo #photography #photographer #forhim #carmodel #babemodel #stillettos #badnews #boyfriendscar #boyfriend #lady #sexybeast #sexy #babe #topless #audia3 #car #raceforlife #race #cars4life #ilovecars #girl #model #photoshoot

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Sep 27, 2016 at 1:22pm PDT

ANNONCE

Navn: Debbie Louise Brandt

Alder: 22 

Bopæl: Jylland

Status: Forlovet

Beskæftigelse: Direktør af Bad News

Instagram: debbielouisebrandt

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges overskønne Instababe, Simone, så klik her.

I have never been happier ? Photography: Stefan Tosovic #smile #photography #photo #model #modeling #beauty #girl #happy #mycalvins #calvinklein #underwear

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on May 8, 2016 at 12:07am PDT

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Jeg er virkelig glad og smigret over, at I lader mig være med. Taget i betragtning af de andre smukke og skønne piger, som har været ugens instababes, så troede jeg aldrig, det skulle blive mig. Så jeg er bare så glad! 

Let's dance like we're making love ?? #photo #photopraphy #model #oldpicture #cap #good #beautiful #fun #feelinggood

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Mar 22, 2016 at 1:49pm PDT

ANNONCE

Hvad laver du til dagligt?

Lige nu er jeg faktisk i gang med at renovere mit hus, og så forsøger jeg samtidig at få mit eventbureau "Bad News" op at stå. Derudover arbejder jeg som receptionist på Hotel Dagmar og laver noget hobby-modelarbejde i fritiden.

Then this little guy came to visit! ? #iwantadog #puppy #puppylove #baby #dog #dogs #iloveyou #inlove

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Jul 9, 2016 at 12:57am PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Omsorgsfuld, udadvendt og altid med på sjov!

Just picked up this tonight! Perfect fit! ? @americandreamsdk #calvinklein #inmycalvins #mycalvins #mycalvin #ck #calvin #klein #inlove #underwear #lovelovelove #photography #photo #photoofday #model #ineedmore #iwanttherestofit #ineedtheothers #pair

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Sep 2, 2016 at 1:50pm PDT

ANNONCE

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg er MØG-bange for ulven i Bilka, samt andre "levende-store-dukke-bamser"! Haha. Og så er jeg pissegod til at danse!

"Hey there hotstuff" ??? Photo by @jb.photoesbjerg #model #modeling #modelling #studio #photo #photograph #photography #photoshop #photographer #CK #calvinklein #inmycalvins #mycalvins #underwear #pinup #flirt #sexy #pretty #danish #girl #girls #badnews #babygirl #hotstuff #hair #bandana #pink #longhair

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Nov 2, 2016 at 10:12am PDT

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Man skal have ambitioner i livet. Jeg synes det er sexet, at en mand ved, hvad han vil med sit liv og sin fremtid. 

Man skal fange mig på en eller anden måde - om det så er igennem sit humør eller bare ved at være charmerende, det ved jeg ikke. Og så tror jeg, at man skal være lidt "hard to get" for, hvis det bliver for let for mig, så det bliver hurtigt kedeligt, og så mister jeg interessen. 

Han skal være sig selv, og vigtigst af alt - ærlig. Jeg kan godt lide en mand, som tør at tage styringen og får mig til at føle mig tryg. 

Kan han danse, så er han også godt på vej!

I wear the smile you gave me ? #smile #happy #inlove #him #mylife #beauty #eyes #sweet #style #instagramers #lady #friends #hair #followme #follow #pretty #fun #instagood #photooftheday #beautiful #photooftheday #cute #me #love #girls #photography #photoshoot #model #modeling

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Apr 25, 2016 at 12:36am PDT

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Mit dejlige, lange og naturlige blonde hår. 

? Photo by @jb.photoesbjerg #ck #calvinklein #calvins #calvinkleinunderwear #calvin #klein #inmycalvins #mycalvins #underwear #photoshoot #model #modeling #studio #blackandwhite #photography #photooftheday #photographer #myfirsttime #ididgood

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Oct 16, 2016 at 1:29am PDT

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Nu har jeg faktisk aldrig rigtig været på en date før (er du ikke forlovet???), men hvis jeg nogensinde skulle på en date, så vil jeg faktisk helst, at det er fyren, som tager styringen. Han skal overraske mig. Det skal være sådan lidt - "Jeg henter dig kl. 20:00, tag en flot kjole på" - Og så må jeg jo bare gøre det, som jeg får besked på og så håbe på det bedste. 

Men jeg har altid gerne ville prøve et eller andet vildt - såsom flyve helikopter, eller køre race eller noget helt tredje, bare ikke det samme kedelige "Restaurant og biffen - date". Det skal være en date, som jeg aldrig glemmer.

Working at the carwash ??? @dipped.dk #dhb #car #porsche #carwash #carwashing #bikini #booty #wet #wetbody #girls #hotgirls #hot

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Jun 6, 2016 at 8:46am PDT

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Jeg har ikke prøvet, at nogen har sagt noget akavet til mig i byen, men jeg har en gang oplevet til en julefrokost med arbejdet, at jeg var nødt til at flygte fra en "kollega". 

Han var en voksen herre, og han var bare SÅ klam. Han dansede med alle, og det var ulækker hanky-panky dans. Min mor ofrede sig så lidt for os andre piger og dansede med ham i nogen tid, men da hun så havde fået nok, så ville han sgu ikke lade hende gå. Og så skulle jeg jo i min kæmpe jule brandert få ham til at slippe min mor. Så jeg blander mig, og overtager faktisk min mors "plads" - Og så kunne jeg jo ikke komme væk fra ham (mega godt gennemtænkt, hva?). 

Efter et par danse, hvor jeg hele tiden skal fjerne hans hånd fra min røv, så kommer jeg endelig væk. Men han vidste udmærket godt, hvilket bord vi sad ved, så HVER gang han nærmede sig bordet, så fløj jeg over til en af de nærmeste kollegaer og sad på deres skød med armene rundt om halsen på dem, og så var aftalen ellers bare at, hvis ham den ulækre kom, så skulle de lege min kæreste og bede ham om at skride, for han forstod det tydeligvis ikke, når vi piger sagde noget til ham. 

Det virkede heldigvis, så den aften havde jeg nok mellem 5-7 lege-kærester bare for at slippe væk fra én ulækker mand. 

She's like a delicate flower, they said ? Photography: @mljfoto #photography #photographer #photooftheday #photostudio #studio #model #modeling #modellife #picture #pictures #tattoo #tattoosleeve #roses #flowers #nudeart #nude #art #pretty #soft #beautiful #copenhagen #hair #longhair #longhairdontcare #like #follow #instagram #instadaily #instagood #body

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on May 1, 2016 at 2:18am PDT

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

At i skal LADE VÆRE med at tage os på røven i byen, det er ikke sådan man får vores opmærksomhed .. I hvert fald ikke den rigtige opmærksomhed. Og at det er virkelig usexet at være grim i munden. Tal ordentligt - og vis respekt overfor andre mennesker. Amen. 

? Photo taken by my special girl Christina Maria ?? My one and only hairdresser, stylist, photography and girlfriend - love you girl! #love #girlfriend #friend #photo #photography #stylist #hairdresser #model #models #black&white #august #shoes #hair #tattoo #runtheworld

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Feb 10, 2016 at 8:42am PST

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er det vildeste eller mest akavede, du har prøvet?

Haha! Mine veninder driller mig stadig med det. 

Jeg skulle mødes med mine veninder på Jensens Bøfhus til noget tøse-veninde-middag, men min ekskæreste mente, at vi sagtens lige kunne nå en "Quicky" inden jeg skulle af sted. Så mens vi er i gang med vores .... lagen-gymnastik, så vil min ekskæreste lige skifte stilling, så idet han tager fat i mig og river mig rundt, kommer han til at nikke mig en skalde! Hans og mit hovede bliver i hvert fald slået sammen, og det gav bare et ordentligt *gonk* inde på værelset. 

Det gjorde bare så ondt, at jeg faktisk begynder at græde lidt, og min ekskæreste ved ikke helt, om han skal stoppe eller fortsætte .. men da han så ser, at jeg faktisk græder, så flytter han sig fra mig. Så ikke nok med det, så har han ramt mig ved mit øjenbryn og det starter med at hæve og blive blåt. Så det ender faktisk med, at jeg henter en pose frossen persille i fryseren, pakker det ind i et viskestykke og tager det op til øjenbrynet for at køle det ned. 

Så da jeg mødtes med mine veninder inde i byen, troede de alle sammen at jeg havde fået tæsk, fordi jeg gik rundt med en frossen persillepose på mit øje. Og de grinte bare endnu mere, da jeg fortalte dem, hvad der egentligt var sket - og morskaben fortsatte selvfølgelig, da jeg sad inde på Jensens Bøfhus med en fucking persille pose på mit øje. Så ja, det hele var lidt akavet. 

Dreaming me back to this beautiful photoshoot with @mathilde_grafstroem ?? #summer #photoshoot #nude #nudeshoot #nudeart #nudeartmodel #wetbody #bodyart #art #model #modelling #nudephotography #lovelyday #beautywithanedge #femalebeautywithanedge

Et billede slået op af Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) den 5. Dec 2016 kl. 6:45 PST

All i want for christmas is yoooooouuuuuuu ?????? #christmas #santa #christmasgirl #elfgirl #happyholidays

Et billede slået op af Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) den 13. Dec 2016 kl. 1:42 PST

ANNONCE

"Ugens spørgsmål": Nu er det jo snart ved at være juleaften. Er du typen der går all in på julen og alt der hører til? Og hvad er dit frækkeste og bedste juleminde?

Normalt plejer jeg ikke at være i julestemning, men lige præcis i år er jeg faktisk kommet det. Jeg ved ikke, om det det har noget at gøre med den konstante julemusik, der kører i radioen, mens vi renoverer, eller om det er fordi, at vi skal holde jul i vores hus i år, og det derfor gerne må være så perfekt som muligt, for det skal være en jul, som mig og min kærestes familie sent vil glemme.

Jeg har faktisk ikke et frækt juleminde, og jeg ved ikke om det er fordi, at jeg altid skal drikke mig pissefuld, eller om jeg bare ikke har gidet, men men men... I år har jeg faktisk en del frække julekostumer fra et tidligere photoshoot med mine eventpiger, som nok liiiiiiige bliver prøvet på, når vores gæster er taget hjem, og måske ender det med et frækt juleminde, hvem ved?

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til vores digitale redaktør Esben Skrumsager på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Se endnu flere skønne danske Instababes her

? Photography: Tanja Stump #model #modeling #wet #wethair #misswettshirt #photoshoot #seetrough #photography #dowhatmakesyouhappy

A photo posted by Debbie Louise Brandt (@debbielouisebrandt) on Apr 13, 2016 at 1:19am PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce