Magasinet M!

Dekorér kontoret med malerier

Dette er sponsoreret indhold

Uanset om du har hjemmekontor eller arbejder i en større virksomhed, så kan det gøre underværker med flotte malerier på væggene. Det løfter rummet med lidt farve på væggene, og det gør hverdagen lidt mere spændende. Find de malerier, der passer lige til din arbejdsplads.

Find den stil, der matcher din arbejdsplads

Kunst bidrager til din virksomheds visuelle udtryk. En virksomhed, hvor væggene er pyntet med smagfulde kunstværker, signalerer overskud og engagement. Når der kommer kunder på besøg, skal de gerne mødes med netop dette. Lidt kunst på væggene har også en positiv indflydelse på dine medarbejdere, og kunsten øger medarbejdernes trivsel. 

Det er vigtig at finde den stilart, der matcher din arbejdsplads i udtryk og form. Der findes utallige muligheder, når det kommer til malerier. Overvej hvilket udtryk malerierne giver dig, og om det passer til dit formål. Det behøver ikke nødvendigvis at være denne samme stilart hele vejen igennem, men prøv så vidt muligt at få det til at passe sammen. Det kan både være i stilart, motiv eller farve. Det kan også være en god idé at indrette de forskellige lokaler med forskellige stilarter eller farver. Arbejder du i musikbranchen vil være oplagt at indrette med malerier, der afbilleder mennesker der spiller musik eller af musikinstrumenter. Derudover kan du også finde malerier med naturlandskaber, kvindefigurer, street art eller abstrakte motiver. 

Lease eller køb malerier

Hos lasttouch.dk har du både mulighed for at købe dine malerier og lease dem. Der kan være flere fordele ved at lease sine malerier. Først og fremmest har du mulighed for jævnligt at udskifte kunsten på væggene. Når du leaser et maleri betaler du et månedligt beløb, og derfor kan denne løsning også være nemmere for nogle. Dette gælder særligt, hvis du ikke har det helt store beløb til rådighed. Der er ingen bindingsperiode for leasing af malerier, så du har mulighed for at ombestemme dig uden at have bundet dig til en bestemt periode. Det er derudover muligt at lave en aftale om at få udskiftet kunsten på væggene. Dette kunne for eksempel være hvert halve år. Vælger du derimod at investere i nye malerier, kan du spare lidt penge. Kunstkøb på op til 14.300 kr. er nemlig fuldt fradragsberettiget i anskaffelsesåret. 

Få hjælp til at vælge

Hvis du ikke har så meget styr på hvilken type kunst, der passer ind i din virksomhed, så er der hjælp at hente. Hos lasttouch.dk får du mulighed for et uforpligtende besøg, hvor de hjælper dig med at finde de malerier, der passer til netop dine lokaler og behov. Nogle gange kan det være en stor hjælp at få nogle professionelle øjne til at se på sagen, og ofte kan de se nogle muligheder, vi andre ikke kan. Der er selvfølgelig også muligt selv at vælge malerierne, og det kan måske være en god idé at lade de enkelte afdelinger vælge hvilke malerier de ønsker at have hængende. Det er trods alt dem, der skal se på dem hver dag. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt