Magasinet M!

Den blinde heks venter under gulvbrædderne i første trailer til gyseren Beezel

Det her bliver en interessant gyser!

Gyserfans har noget at glæde sig til i år, da en ny og skræmmende film er på vej til biograferne, som kombinerer elementer af found footage og seriemorder-gys i samme pakke.

Beezel, den seneste udgivelse fra manuskriptforfatterne Aaron Fradkin og Victoria Fratz, varsler en blodig og uhyggelig rejse gennem seks årtier fyldt med mørke hemmeligheder og en blodtørstig heks, der vender tilbage gang på gang.

Lidt ligesom i Netflix' Fear Street-trilogi, hvor historien flettes sammen over årtier.

Beezel udspiller sig i et New England-hjem, som udefra virker som et almindeligt hus - men rummer en grusom og blodig historie.

En historie på tværs af 60 år bliver afsløret og opdaget af et par uheldige beboere. En hemmelighed, som gemmer sig under husets gulve - en heks, der hungrer efter de levendes sjæle.

Den første trailer er netop landet og bliver en slags antologi indenfor samme filmlængde - ment på den måde, at det eneste, der binder historierne sammen er heksen.

Traileren kickstarter med en journalist, der skal lave sit livs scoop - han har fået et interview med en person i nabolaget, som i årevis har holdt hemmeligt, hvad der skete med hans afdøde kone.

Journalisten lokkes med sit kamera ned i kælderen, hvor historien dog tager en drastisk drejning - det viser sig, at manden er besat af heksen i huset og gør hendes ondsindede gerninger til virkelighed.

Derfra stikker det helt af med forskellige mennesker, der heldigvis har valgt at bosætte sig uvidende sammen med en hævngerrig heks.

Det er tilpas lavbudget kombineret med en god idé til, at vi tror, det kunne blive en rigtig interessant gyser!

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=FsHivalH75m4wuvz
Del

Seneste nyt