Magasinet M!

Den fuldautomatiske NERF gun sporer sig selv ind på sine mål og fyrer kugler afsted med enorm kraft

Sigter du ikke så godt? Bare rolig! NERF Vulcan Sentry Gun klarer det for dig.

Den fuldautomatiske NERF gun sporer sig selv ind på sine mål og fyrer kugler afsted med enorm kraft

Det kan godt være, at din barndom gik med at torturere din bror eller søster ved konstant at skyde små skumgummibolde efter dem med din alt andet end imponerende NERF gun. Den gun, du nu skal se, falder dog ikke ind under førnævnte kategori. Vi giver dig her NERF Vulcan Sentry Gun, som får alle andre NERF Guns til at ligne noget bras.

Designet og bygget af en bruger på DIY-sitet Instructables, BrittLiv, er NERFen ment som en stationær gun til eksempelvis en vagtpost og er en modificering af den allerede eksisterende NERF Vulcan Gun. Legetøjspistolen styres med en controller, som hjælper pistolen med at rykke fra side til side. Den affyrer automatisk sine kugler mod dine fjender, men du kan også selv bestemme, hvornår den skal skyde, ved hjælp af controlleren.

Hastigheden på kuglerne er skruet 50 procent i vejret i forhold til den oprindelige Vulcan Sentry Gun for at gøre mest mulig skade. Derudover er pistolen blevet programmeret til ikke at skyde imod folk med et særligt logo på deres t-shirt, hvilket kan blive yderst brugbart, når du lokker dine ofre i en fælde.

Desværre for dig og mig kommer NERF-pistolen ikke i salg, men hvis du har mod på det og har lyst til at kaste dig ud i et omfattende, men sjovt DIY-projekt, så kan du smutte over på Instructables og få alle detaljerne, du har brug for. 

I mellemtiden kan du lige tjekke videoen herunder ud for at få et indtryk af, hvordan pistolen virker.

ANNONCE
Del

Seneste nyt