Magasinet M!

Den her vanvittigt uhyggelige video har skræmt internettet fra vid og sans

Den er fyldt med hemmelige symboler, lover død over USA's præsident og er filmet på et psykiatrisk hospital i Polen. Hvis den her video ikke kan skræmme livet af dig, er der intet der kan.

Se også: Er det her verdens uhyggeligste video: Lyt til en rigtig eksorcisme  

I løbet af den seneste måneds tid har en højst bizar og vanvittig uhyggelig video floreret på nettet. Videoen blev allerede lagt op i maj, men det er først i løbet af de seneste par uger, at den for alvor har fået internettets opmærksomhed. Og den har skræmt alle fra vid og sans.

Den begyndte at gå viralt, da det svenske site Gadgetzzz modtog videoen og bad Reddits brugere om hjælp. Og de fandt hurtigt en række bizarre og skjulte meddelser i videoen, der viser en mand klædt i sort kappe og med en næblignende maske a la dem pest-læger gik med i middelalderen. Og som om det ikke er klamt nok, er videoen optaget på det forladte sindssygehospital Otwock i Polen.

Se listen over de bizarre skjulte meddelser efter billedet.

ANNONCE
Den her vanvittigt uhyggelige video har skræmt internettet fra vid og sans

Reddit-brugerne fandt hurtigt frem til en række mystiske skjulte budskaber og billeder i videoen, som blev lagt ud i DVD-format på sitet.

  •  En bruger fandt et billede, hvor ordene 'Du er allerede død' tydeligt fremgår.
  • Skjult i DVD-menuen var en lang række gruopvækkende billeder af mænd og kvinder, der var blevet bundet og lemlæstet. De viste sig at stamme fra den tyske film Slasher, som du kan se et billede fra herover. Men også fra virkelig gerningssteder.
  • En bruger fandt også GPS-koordinater til Det Hvide Hus sammen med ordene 'Red lips like tenth', som er et anagram for 'Kill the president'.
  • Til slut dukker denne besked op: "En ny verdensorden er på vej. Du vil følge den eller falde. Virussen har spredt sig for meget. Den må stoppes. Vi vil rykke den op med roden. 13 ani 50 vil brænde." Det sidste menes at være en henvisning til de 13 striber og 50 stjerner på USA's flag.

Hvem der står bag videoen, kan vi kun gætte på. Måske er det en prankster. Måske er det endnu en smart reklame for en film. Det eneste, vi ved, er, at den er freaking uhyggelig.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce