Magasinet M!

Den næste superheltinde: Marvel savler over monsterlækker MMA-kæmper

Virkelighedens superheltinde hedder Ronda Rousey og er en rålækker, ubesejret MMA-kæmper. Og måske bliver hun også tegneseriegiganten Marvels nyeste superhelt i en kommende storfilm.

Den næste superheltinde: Marvel savler over monsterlækker MMA-kæmper

Hun giver fjenden flyvende knæ til hovedet, tonstunge trykspark til maven og kyler til sidst vedkommende i kanvassen og kvæler hende.

Med andre ord er hun det tætteste, man kommer på en ægte superhelt(inde) med alle de superkræfter, der hører med. Derfor er det ikke så underligt at den toptrimmede, ubesejrede og monsterlækre MMA-læmper Ronda Rousey fra USA sættes i forbindelse med rollen som Captain Marvel i tegneseriegiganten Marvels kommende filmatisering af 1940'ernes ukronede superheltekonge.

I disse dage florerer der flere billeder på nettet af Rousey i en tætsiddende og glinsende Captain Marvel-dragt, efter hun selv har fortalt, at det er hendes yndlingssuperhelt. Adspurgt af spil- og underholdningssitet IGN News om, hvorvidt Rousey kan få rollen som Captain Marvel i den kommende storfilm, lyder svaret fra Marvel, kort og kontant:

"Vi ville elske det," siger Kevin Feige, præsident for Marvel Studios. 

Se billederne af Rousey som Captain Marvel herunder:

 

Since the reddit AMA I've received so many badass Ms. Marvel/Captain Marvel edits! There were so many cool ones I couldn't pick just one to share - here's 2 series of 2 Big thank you to contributing artists: @alexmurilloart (right) and Hugo Dourado (left)

Et billede slået op af rondarousey (@rondarousey) den 15. Aug 2015 kl. 9:26 PDT

 

Since the reddit AMA I've received so many badass Ms. Marvel/Captain Marvel edits! There were so many cool ones I couldn't pick just one to share - here's 1 series of 2 Big thank you to contributing artists: @bosslogix (two on right) and @salman.artworks (left)

Et billede slået op af rondarousey (@rondarousey) den 15. Aug 2015 kl. 9:22

ANNONCE

Og så behøver Rousey ikke at frygte, at hun ikke er skuespiller. For Marvel leder bare efter 'den rette til rollen', lyder det fra Kevin Feige, der uddyber:

"Om det er en skuespiller som Chris Hemsworth, der træner op, eller en wrestler som Dave Bautista, som spillede Drax og endte med at blive en fantastisk klog og sjov skuespiller, er lige meget," siger han.

Egentlig er det Rouseys mange fans, der opildner til at den 61 kilo tunge slagsøster skal spille Captain Marvel i filmen af samme navn, som får biografpremiere i 2018. MMA-kæmperen svarede for få dage siden på fanspørgsmål i en Reddit AMA (Ask Me Anything). Til spørgsmålet om, hvilken superhelt hun gerne ville være, var svaret Captain Marvel.

Herefter modtog hun på de sociale medier bunker af billeder af sig selv som Captain Marvel. Og Rousey selv var ikke sen til at smide dem op på sin Instagram væk - og tak for det. For hun ser ganske enkelt forrygende fræk ud som hårdtslående superheltinde. Så nu vil vi bare have hende med i den film, tak.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE