Magasinet M!

Den nye iPhone 5S - hvad kan vi forvente os?

Har den nye iPhone, det der skal til for at slå de nuværende konger af smartphone-tronen i form af Galaxy S4 og HTC One?

Martin Hajek - Den nye iPhone 5S - hvad kan vi forvente os? Martin Hajek

Hej iPhone 5S (eller hvad du nu kommer til at hedde). Hvad kan du?

I aften kl 19.00 dansk tid bliver den nye iPhone (og muligvis en billigere model) offentliggjort. Da iPhone 5 kom ud sidste år, var den blevet en halv tomme større i forhold til sin forgænger og en lille smule tyndere. Og det var i det store hele det.

iPhone 5S byder med stor sandsynlighed på et identisk design, som da heller ikke fejler noget. Dog kunne vi godt tænke os en halv tomme mere. Men nu må vi se, hvad Apple har i planerne til næste-næste gang. Nej, den store forandring ligger denne gang ikke i hardwaren, men i softwaren.

For vi ved allerede nu, at Apple udgiver et nyt iOS, hvilket i den grad også var tiltrængt. Se vores gennemgang af de nye funktioner, du skal glæde dig til, her. Det 7 år gamle iOS har nemlig fået en voldsom facelift og et væld af nye smarte funktioner - som dog er tyvstjålet fra Android. Men hvem går længere op i hvem, der stjæler fra hvem i dag? 

Men et nyt OS er som bekendt ikke nok til at få folk til at opgradere deres iPhone. Der skal mere til. Og i tilfældet med iPhone 5S kan vi forvente os et par lækkerier, der nok skal få folk til endnu engang at stå i kø for at få fingrene i deres elskede iPhone.

 

 

ANNONCE
mmm.dk - Den nye iPhone 5S - hvad kan vi forvente os? mmm.dk

Fingeraftrykssensor.

Der er efterhånden blevet skrevet så meget om fingeraftrykssensoren, at vi ville blive meget overraskede, hvis den nye iPhone 5S ikke havde sådan en. Meningen er så, at fingeraftrykssensoren, der er indbygget i home-knappen, skal erstatte den firecifrede kode, så det kun er dig, der kan låse din telefon op. Smart, men forhåbentligt kan du bruge den som mere end en gimmick i fremtiden - for eksempel til at betale med over nettet.

Bedre kamera og blitz.

Den nye iPhone 5S får bedre kamera og dobbelt blitz, der sikrer langt bedre billeder, når du prøver at blitze drengene (eller en lækker pige) en våd lørdag nat. Tiltrængt, da den nuværende iPhone 5 er temmelig elendig, når mørket først har sænket sig.

Hurtigere indmad og en ny "guld/champagne"farve

Der har været tale om, at den nye iPhone kommer med en lynhurtig A7-processor. Dette rygte stiller vi os dog tvivlende over for, da det ville være totalt overkill og en mindre processor-opdatering sagtens kan gøre det. En champagne/guld-farvet kan du dog godt forberede dig på, da vi har set adskillige leaks på nettet, der indikerer, at Apples topmodel kommer i en tredje farve.

 

Ja, og det er faktisk det. Vi havde jo håbet på et nyt design, men ved nu, at Apple kun opdaterer deres design hvert andet år. Og da vi fik et "nyt" design i 2012 må vi pænt vente til 2014 for at se, hvad Apple har at byde på.

Eller hvem ved, måske Apple har noget helt tredje i ærmet? Uanset hvad, bliver vi alle meget klogere efter keynoten kl 19.00 i aften.

 

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt