Magasinet M!

Den nye smartphone fra CAT er en crazy håndværkertelefon!

En telefon der ikke bliver smadret for et godt ord.

Er du pissetræt af elegante smarthpones, der med både glas på front og bagside, flækker for et godt ord?

Så bør du tage et kig på den nye sag fra CAT. 

Her er der ingen fine fornemmelser eller højtflyvende designfilosofier, til gengæld er der funktionalitet som ind i helvede. 

ANNONCE
Den nye smartphone fra CAT er en crazy håndværkertelefon!

Cat S61 er en telefon, der i den grad er udviklet til hårdhændet arbejde. Den 5.2" store Full-HD skærm er pakket ind i Gorilla Glass 5, den har IP68- og IP69-klassificering og opfylder det militære MIL SPEC810 G. Det betyder, at den er støvtæt, vandtæt ned til 3 meters dybde i en time, og at den kan holde til at blive tabt på et betongulv fra 1.8 meters højde - gentagne gange. 

Den har også et FLIR-infrarødkamera, der giver temperaturmåling på op til 400 grader, og forbedrede billedkontraster. 

De nye funktioner gør det muligt at varetage en række nye opgaver. Det kan eksempelvis være ved diagnosticering af motorfejl, monitorering af asfalt og andre opgaver, som højtemperaturmålinger kan løse. Det er også muligt at foretage målinger under lavere temperaturer. Eksempelvis kan man bruge Cat S61 til at opdage varmeudslip omkring vinduer og døre, fugt, dårlig isolering, overophedede elektriske apparater eller overbelastede strømsystemer. Desuden kan man se i mørke eller gennem tåge og røg med infrarødkameraet.

Cat S61 kommer også med en indbygget sensor fra Sensirion, som måler indeklima og luftkvalitet. Luftmåleren giver besked, hvis niveauet af luftforurening er så højt, at det kan være sundhedsskadeligt. Det gør brugerne i stand til at tage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger såsom at åbne et vindue, tænde for ventilationen eller trække frisk luft, hvis de arbejder med materialer, som luftforurener; eksempelvis opløsningsmidler, særlige tæpper og møbler eller rengøringsmidler. Sensoren måler også luftfugtighed og temperatur.

Ooog der er afstandsmåler! Med laserafstandsmåleren kan man beregne arealer, skifte mellem måleenheder og foretage avancerede beregninger direkte fra telefonen. Billedet gemmer alle data, så man kan foretage alternative målinger eller justeringer uden at tage billedet om.

ANNONCE
Pris og tilgængelighed

Cat S61 vil være tilgængelig fra den 5. juli 2018 hos nedenstående forhandlere til en vejledende udsalgspris på 6.890 kr.

  • TDC Business
  • Proshop
  • Comm2ig
  • Samskifti
  • Connection
  • Mytrendyphone
  • Lomax
Del

Seneste nyt

Annonce