Magasinet M!

Den oprindelige Fyre Festival-ø er til salg igen

Pablo Escobars gamle smugler-ø er nu til salg

Den caribiske privatø, Saddleback Cay, er til salg igen. 

Øen fik stor bevågenhed, da historien om den mislykkede Fyre Festival for alvor tog fart tidligere på året, da en række dokumentarfilm belyste fadæsen. 

Saddleback Cay, der tidligere skulle have været benyttet af Pablo Escobar, dannede rigtigt nok rammerne for den storstilede social-media kampagne, der skulle lokke festivalgæster til en once-in-a-lifetime eksklusiv festival. 

Den eneste rolle øen reelt fik at spille i setuppet, var som baggrund til de vilde reklamefilm og fotos, der blandt andet lagde baggrund til supermodeller og instagrammers som Emily RatajkowskiBella Hadid, Kendall Jenner, Elsa Hosk, Lais Ribeiro og Hailey Baldwin

Da det senere gik op for arrangørerne, at øen ikke kunne håndtere den storstilede festival på grund af manglende infrastruktur, blev festivalen flyttet til Bahamas-øen Great Exuma, og resten er historie. 

ANNONCE
Saddleback Cay  - Den oprindelige Fyre Festival-ø er til salg igen Saddleback Cay

Øen er nu til salg, for den moderate pris a' 11,8 millioner dollars (77,6 millioner kroner). For den pris køber man sig en ø, der består af 14 hektar land, med en fredet bugt og 7 strande. 

Øen byder på et en enkelt hovedbygning, der har et soveværelse og 2 badeværelse, og en række gæste-hytter, så alle vennerne kan komme og nyde paradis. 

ANNONCE
Falsk reklame...
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt