Magasinet M!

Den seneste FIFA 17-trailer afslører nyt detaljeret 'story mode'

Det kommende FIFA-spil er pludselig kommet til at se ekstra interessant ud.

Du kan godt sætte et stort, fedt kryds ud for den 29. september i år, hvis ikke allerede du har gjort det. Det er dagen, hvor det nye FIFA-spil, FIFA 17, udkommer. Og denne gang er det ikke blot grafikken og gameplayet, der er blevet forbedret. For EA Sports har i en ny trailer givet et sneak peak på det, der ligner et spritnyt story mode, ifølge den engelske avis The Mirror.

I traileren, som du kan se øverst, følger du en fiktiv karakter ved navn Alex Hunter, som får sit store gennembrud i Manchester United og efterfølgende slår igennem i Premier League.

Du følger Hunter både på og uden for banen inklusive i møder med sine managers, agenter, i omklædningsrummet før kampstart, og når Alex er ude at se på huse og lejligheder.

Flere forskellige karakterer går igen gennem klippet, og det må siges at være en ekstra appetitvækker, inden spillet kommer på markedet i slut-september.

Det har i flere år været muligt at spille 'Be A Pro'-mode, hvori du styrer en enkelt spiller på banen, men det nye story mode i FIFA 17, der har fået navnet 'The Journey' ('Rejsen', red.), ser meget mere detaljeret ud.

ANNONCE
EA Sports - Den seneste FIFA 17-trailer afslører nyt detaljeret 'story mode' EA Sports

Tidligere på måneden offentliggjorde EA Sports den første officielle teasertrailer, som blandt andet Chelseas Eden Hazard var med i. De offentliggjorde også, at FIFA 17 vil køre på en særlig Frostbite-spilmotor for at kunne levere den største autenticitet hidtil.

"Frostbite åbner op for en helt ny verden af muligheder for FIFA-franchiset og dets fans. Vi har aldrig været mere spændte, end vi er i dag, omkring fremtidens fodbold og de oplevelser, vi kommer til at give folk i FIFA 17," sagde FIFA-producer David Rutter dengang ifølge The Mirror.

I traileren kan du se klip fra forskellige udgaver af FIFA med ordene: "Folk siger, at fodbold aldrig ændrer sig. Vi mener noget andet. Fodbold har ændret sig."

Udover Hazard medvirker Manchester Uniteds Anthony Martial, Dortmunds Marco Reus og Real Madrids James Rodriguez også.

Se traileren herunder

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce