Magasinet M!

Den store sexudfordring

30 ting, du skal prøve, inden du fylder 30

Den store sexudfordring

Sex er ikke en konkurrence-sport - men der er vel ikke noget galt i at presse sig selv til at dyrke så meget god sex som muligt? Vi har lavet en liste over 30 sexudfordringer, du bør forsøge at nå, inden du fylder 30.

1. Sex med fem forskellige nationaliteter

Sværhedsgrad: Øvet

Forskellige nationaliteter har forskellige ekspertiser, og det er du nødt til at undersøge! Hvordan føles en fast, brasiliansk booty? Hvordan lyder hviderussisk dirty talk? Heldigvis bor der 166 forskellige nationaliteter i Danmark, så du behøver ikke engang et gyldigt pas for at klare udfordringen.

For viderekomne: Sex med fem forskellige nationaliteter - samtidig!

2. Fest-quickie

Sværhedsgrad: Begynder

Alkohol stimulerer hjernens lystcenter og sænker dømmekraften - og pludselig synes vi, det er alle tiders idé at hoppe ind på et kosteskabs-toilet og banke røven rytmisk mod døren, mens resten af festen har grineren over os på den anden side.

M! tip: Diskoteks-toiletter er noget af det tætteste, vi kommer på bakteriologisk krigsførelse herhjemme. Det kan få nogle (sippede) tøser til at sætte stilet-hælene i, men chancen for at blive smittet på et offentligt toilet er minimal. Fyr derfor denne sætning af: "Den eneste måde, du kan få en kønssygdom på, er hvis jeg har den". Det skal nok virke...

3. Trekant med to piger

Sværhedsgrad: Middel

Trekanten er med god grund den mest populære mandlige fantasi. En god ting er, at piger også en har trekant-fantasier. En knap så god ting er, at deres fantasi oftest involverer to fyre. Så med mindre du er typen, der ikke kan gå i byen uden at rive to tøser med hjem (i så fald hylder vi dig!), kræver det lidt benarbejde at få opfyldt din fantasi. Fortæl din kæreste (eller bolleveninde), at du tænder på en trekant med hende og en anden pige. Hvis hun ikke er jaloux, og hvis hun er vild nok med dig, skal du nok få dit ønske opfyldt.

For viderekomne: Trekant med kæresten OG ekskæresten

4. The Mile High Club

Sværhedsgrad: Øvet

Det er besværligt, det er opreklameret - og du får ikke nær så meget ud af det som den kiropraktor, der tjener kassen på at fikse din rygskade bagefter. Men sex på mikroskopiske flytoiletter er så stor en udfordring, at det skal prøves.

Gør det under filmen - eller lige før flyet når sin cruising altitude. Lyt efter et bip, som fortæller stewardesserne, at de skal forberede første snack-servering. Snig dig ud et toilet, der ikke kan ses fra flyets køkkener, og lad din kæreste følge efter et minut senere. Snart vil flyets gange være blokeret af madvogne - og I har flere minutters frit spil til at opnå medlemskab i Mile High Club.

M! tip: Flysex er ulovligt. Hvis nogen spørger, har én af jer haft et ildebefindende.

5. Viagra-sex

Sværhedsgrad: Begynder

Den er let: En tur på apoteket eller nettet (og én at dyrke sex med, naturligvis), og du er klar.

M! tip: Vær opmærksom på, at selv om din peder er indstillet på otte timers uafbrudt sex, så er din kondi det nok ikke - og du vil heller ikke være tændt hele tiden.

5 steder, du skal ha' sex

6. Elevatoren

Sværhedsgrad: Let

Tryk på elevatorens stopknap og gi' den gas. Vær opmærksom på, at mange nyere elevatorer har kameraovervågning - og en nødstop-alarm, som kan gøre det svært at bevare koncentrationen.

For viderekomne: Gennemsigtige glas-elevatorer i storcentre.

7. Prøverummet

Sværhedsgrad: Middel

Et oplagt sted til en quickie - hun tager jo alligevel tøjet af! Og du kan altid håbe på bonus, når den lækre, kvindelige ekspedient spørger: "Kan jeg hjælpe med noget?"

ANNONCE

8. Stranden

Sværhedsgrad: Begynder

Danmark har 7.300 kilometer kyststrækning. Brug den til noget fornuftigt!

9. I en overfyldt bus

Sværhedsgrad: Middel

Er du uhæmmet? Er du tilpas lummer i buksen? Så har du sikkert ikke noget imod at være beskidt med din dame under et tæppe, mens resten af skiferiebussen lytter med.

10. På chefens skrivebord

Sværhedsgrad: Let

Det kan godt være, din chef kan fyre dig - men har i det mindste vil du altid kunne sige: "Okay, men min svaber har svuppet på dit tastatur".

5 piger, du skal ha' sex med

ANNONCE

11. Naboens datter

Sværhedsgrad: Middel

Hun er jo lige ved hånden! Men husk: a) Hun skal være lovlig, og b) hendes far skal helst ikke være rocker, hjemmeværnsmand eller professionel knivkaster.

12. Din vens lillesøster

Sværhedsgrad: Let

Hun er fræk, interesseret i ældre fyre og render med 80 % sikkerhed rundt med et lille crush på dig. Den eneste forhindring er din samvittighed over for din ven (... og hvornår har den sidst stoppet dig?).

13. MILF'en

Sværhedsgrad: Øvet

Skal vi tro det informationsrige internet, vrimler verden med hotte, villige mødre. I virkeligheden er de meget mere sjældne, så der vanker uendelig respekt fra alle drengene (på nær MILF'ens søn), hvis du får hende i kassen.

14. Bartenderen

Sværhedsgrad: Middel

Kvindelige bartendere er næsten altid lækre og flirtende - men de har ofte for travlt til, at du kan gøre et indtryk på dem, og hvis du hænger for længe i baren, virker du sølle. Det kræver derfor en vis portion talent.

ANNONCE

15. Jomfruen

Sværhedsgrad: Let

Det er fedt at kunne sige: "Jeg var der først". Bare spørg Christopher Columbus og Peter Asschenfeldt. Så skidt med, at det næppe var særlig god sex, og der nok også var én (eller to) af jer, der græd.

Blowjob, mens du ser fodbold

ANNONCE

16. Blowjob, mens du ser fodbold

Sværhedsgrad: Let

Matematikken har lært os, at plus-plus giver plus. Ergo er det usandsynlig rart at blive tilfredsstillet af en sød pige, mens du ser Champions League. Pres eventuelt citronen ved at drikke en kold pils samtidig.

Pas på: Pludselige jubeludbrud ved scoringer kan godt forskrække, hvis hun ikke følger med i kampen. Chok = pludselige sammentrækninger i hendes muskler og kæbeled!

For viderekomne: Blowjob, mens du ser fodbold - på stadion.

At lyve sig til sex

ANNONCE

17. At lyve sig til sex

Sværhedsgrad: Let

Det er jo næsten en nødvendighed: Hvem har ikke kaldt sig pilot, sultan eller døende for at lokke en pige med hjem?

M!-fact: 36 % af M!s læsere har ifølge M!s sexundersøgelse 2006 løjet for at få sex.

Sex med ekskærestens veninde

ANNONCE

18. Sex med ekskærestens veninde

Sværhedsgrad: Middel

Du har luret på hende i lang tid (faktisk lige så længe, som du kom sammen med din kæreste). Og nu er der endeligt frit spil og mulighed for at få udlevet alle dine fantasier.

For viderekomne: Sex med ekskæresten OG hendes veninde

Scor en guide

ANNONCE

19. Scor en guide

Sværhedsgrad: Middel

De kalder det charter- og skiferier, men i virkeligheden kunne det lige så vel hedde sexferier. Når rejsen går til sydens sol eller Alpernes toppe, er der permanent lir i luften, og hormon-cirkusset styres af lækre guider, der tit er villige til at deltage i løjerne selv.

Sex med en sygeplejerske

ANNONCE

20. Sex med en sygeplejerske

Sværhedsgrad: Øvet

Faktum er, at 1) de færreste sygeplejersker er både lækre og villige, 2) at de fleste af dem er alt for professionelle til at kunne finde på at skamride en patient med begge ben i stræk, og 3) at det generelt er afsindigt svært at score en dame, der lige har tjekket dine hæmorider. Så hatten af for jer, der har klaret den!

5 store udfordringer

ANNONCE

21. Tre eller flere bolleveninder ad gangen

Sværhedsgrad: Øvet

Det kræver planlægningsevner - men kan du jonglere med tre eller flere bolleveninder, er du garanteret fræk sex hver morgen/middag/aften.

22. Sex med 50 forskellige piger

Sværhedsgrad: Ekstrem

Den gennemsnitlige danske mand har syv forskellige sexpartnere gennem livet. Den kan du godt trumfe! (Husk bagefter at fejre det med en grundig test hos lægen).

23. Sex på alle kontinenter

Sværhedsgrad: Øvet

Udfordringen for den sande globetrotter: Dyrk sex i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Asien og Australien. Har du også Antarktis på listen, vil vi meget gerne høre historien.

24. Tre forskellige piger på et døgn

Sværhedsgrad: Øvet

Store pluspoint til dit ego (og en helvedes god historie at fortælle vennerne), hvis du klarer den her.

25. Sex med en kendt

Sværhedsgrad: Ekstrem

Den ultimative udfordring - fordi der er så få kendte (lækre) tøser, og fordi de ofte foretrækker at formere sig med andre kendte. Og ja, vi har Sisse Søbys telefonnummer, men nej, vi giver det ikke videre.

Få en kvinde til at trygle om sex

ANNONCE

26. Få en kvinde til at trygle om sex

Sværhedsgrad: Øvet

Når det gælder om at få sex, har pigerne fat i den lange ende. Enhver tøs kan jo når som helst hive en fyr med hjem fra byen - hvis hun gider. Det er derfor ret exceptionelt at blive efterstræbt af en babe, der trygler om at få dig.

M! udfordrer: Se, hvor længe du kan spille kostbar, når en pige trygler dig om sex. Alt over 0,7 sekunder er meget imponerende.

Blowjob under bilkørsel

ANNONCE

27. Blowjob under bilkørsel

Sværhedsgrad: Middel

Tak Pamela Anderson og hendes klassiske hjemmevideo for at skrue op for vores 'blowjob-under-bilkørsel'-fantasier. Men lov os lige at gøre som Tommy Lee: Hold ind til siden, før din begejstring kammer over.

M!-fact: Tre mennesker blev i 2005 kvæstet ved den rumænske by Craiova i en blowjob-relateret bilulykke.

Listeren

ANNONCE

28. Listeren

Sværhedsgrad: Middel

Ikke nødvendigvis noget at være stolt af, men det hænder jo, at du kommer meget forventningsfuld hjem fra byen, og at kæresten er gået helt kold på sengen og ikke er til at vække.

M!-tip: Tjek altid, om det nu også er din kæreste, der ligger ved siden af, når du udfører listepikken. Det kan være svært at forklare situationen for en overrasket veninde/svigermor.

Gentagne orgasmer

ANNONCE

29. Gentagne orgasmer

Sværhedsgrad: Middel

De fleste fyre misunder pigers evne til at få flere orgasmer i træk. Men det kan faktisk også lade sig gøre for mænd; det kræver bare lidt træning.

M!-tip: Øv dig i at holde udløsningen tilbage ved at knibe sammen i PC-musklen, når du kommer (det er den samme muskel, som du bruger, når du skal holde op med at tisse).

Lav en privat sexvideo

ANNONCE

30. Lav en privat sexvideo

Sværhedsgrad: Let

Aldrig har det været lettere at være kinky. Enhver idiot - selv Paris Hilton - kan lave en fræk sexvideo (selv om det nok er de færreste, der gider at downloade din fra nettet).

For viderekomne: Webcam-transmitteret sex - live til venner og bekendte.

ANNONCE
Del

Seneste nyt