Magasinet M!

Den tidligere 'Counter-Strike'-spiller og insta-babe Shayene Victorio står til 166 års fængsel

Hvis der er noget man ikke skal gøre, så er det at begå svindel i Brasilien.

Shayene Victorio var professionel e-Sports-spiller siden 2008 og gjorde sig særligt bemærket sig ved Counter-Strike: Global Offensive.

Men i 2019 valgte hun dog at indstille karrieren som pro-gamer for at fokusere på sine andre interesser, som for eksempel influencer.

Hun er nu blevet instagram-model med over 93.000 følgere og har over 30.000 subscribers på Twitch.

ANNONCE
Svindler eller offer? - Den tidligere 'Counter-Strike'-spiller og insta-babe Shayene Victorio står til 166 års fængsel Svindler eller offer?

Den banebrydende brasilianske gamer startede i 2013 en online butik, angiveligt sammen med sin eksmand.

I perioden 2013-2017 har 118 kunder hævdet, at ingen af dem nogensinde har modtaget deres varer, som de købte fra butikken.

Victorio er derfor tiltalt for svindel og idømt 116 års fængsel, men er endnu ikke blevet arresteret, fordi hun har valgt at anke sin dom.

Hun mener nemlig at det er eksmanden, som er skyld i at ordrerne ikke kom frem til kunderne. Victorio’s advokat har for nyligt udstedt en erklæring om, at de 118 kunder, der ikke fik deres produkter, var på grund af utilsigtede fejl.

På grund af den store opmærksomhed fortæller advokaten også at Victorio nu er blevet et mål for æreskrænkelse på internettet, ifølge AFK Gaming.

 Det er ret vildt at tænke på, at man kan få op til 116 års fængsel for ikke at have leveret produkter.

Hvad er så fængselsstraffen, hvis man har myrdet nogen?

Udover at brasiliansk lov siger, at man kun kan afsone en maksimal fængselsstraf på 30 år, hvorfor så overhovedet give disse sindssyge fængselsstraffe?

Det kan man jo godt undre sig lidt over.

Vis dette opslag på Instagram

x1? ?

Et opslag delt af Shay Victorio (@shayvictorio) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce