Magasinet M!

Den ultimative luksus

2.500 hestekræfter, en V12 Rolls Royce-motor og en tophastighed på 140 km/t. Det bliver ikke meget vildere.

 

Den ultimative luksus

Indrømmet, med mindre du hedder Kirk eller Mc-Kinney Møller til efternavn, bliver du nok nødt til at gå sammen med nogle venner for at råd til dette smukke sømonster. For med et prisskilt på cirka 30 millioner danske kroner, skal du have meget dybe lommer, søde (og rige) forældre eller rigtig, rigtig mange venner. Og her er det ikke helt nok at kunne prale med over 1.000 Facebook-venner.

ANNONCE
Den ultimative luksus

Til gengæld får du det ultimative stykke playboy-legetøj. Og du kan oven i købet prale af, at din superyacht fra Aeroboat kun er bygget i 10 eksemplarer. Men hvad er det så helt specifikt, du får, når du har indleveret alle dine flasker i den lokale Netto? Jo, du får en gennemført luksuriøs yacht, der er inspireret af det sagnomspundne Spirtfire Jagerfly fra 2. Verdenskrig.

 

ANNONCE
Den ultimative luksus

I motorrummet gemmer der sig et bæst af en V12 Rolls Royce-motor, der yder helt vanvittige 2.500 hestekræfter, og som søger for en topfart på 140 km/t.

Desuden er der plads til seks virkelig, virkelig lækre damer og dig selv, når du skal ud at gøre de danske kyster usikre.

 

Go' sommer.

 

 

Del

Seneste nyt

ANNONCE