Hvis det er gået din næse forbi, så har danske kok Casper Sobzcyk fået opmærksomhed hos madfolk over hele verden, da han kom op med ideen smørmodningsteknikken til bøffer.
I alt sin enkelthed snakker vi friske rib-eyes fra en nyslagtet ko, som bliver svøbt i litervis af smør i op til 45 dage.
Hvis du lige mangler en grund til at savle lidt ekstra – så tjek den ud herunder.
Til dagligt er Casper køkkenchef i Zoo på Bistro Pan-Pan, hvor han kreerer unikke, velsmagende retter til besøgende gæster – og så kan man selvfølgelig lige nappe en smørbøf på farten.
Men som alle andre i disse Corona-tider, bliver der ikke langet smørbøffer over disken eller besøgt pandaer i zoologisk have.
Men heldigvis har lidt opfindsomhed på take-away-fronten – som Spisudehjemme i øvrigt har gjort en fænomenal indsats på – nu gjort, at vi kan få fingrene i smørbøffen herhjemme.
I hele landet!
Er du klar på at få en smørbøf leveret til hoveddøren?
Tjek beskrivelsen ud herunder, hvordan du i disse krisetider i det mindste kan få fingrene i en ond bøf i hjemmets trygge vægge: