Magasinet M!

Den verdensberømte smørbøf kan nu blive leveret til dig i karantæne-dagene

Casper Sobczyks guldæg.

Hvis det er gået din næse forbi, så har danske kok Casper Sobzcyk fået opmærksomhed hos madfolk over hele verden, da han kom op med ideen smørmodningsteknikken til bøffer.

I alt sin enkelthed snakker vi friske rib-eyes fra en nyslagtet ko, som bliver svøbt i litervis af smør i op til 45 dage.

Hvis du lige mangler en grund til at savle lidt ekstra - så tjek den ud herunder.

ANNONCE

Til dagligt er Casper køkkenchef i Zoo på Bistro Pan-Pan, hvor han kreerer unikke, velsmagende retter til besøgende gæster - og så kan man selvfølgelig lige nappe en smørbøf på farten.

Men som alle andre i disse Corona-tider, bliver der ikke langet smørbøffer over disken eller besøgt pandaer i zoologisk have.

Men heldigvis har lidt opfindsomhed på take-away-fronten - som Spisudehjemme i øvrigt har gjort en fænomenal indsats på - nu gjort, at vi kan få fingrene i smørbøffen herhjemme.

I hele landet!

Er du klar på at få en smørbøf leveret til hoveddøren?

Tjek beskrivelsen ud herunder, hvordan du i disse krisetider i det mindste kan få fingrene i en ond bøf i hjemmets trygge vægge:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce