Magasinet M!

Den vildeste robotkamp. EVER!!!

Go home, Pacquiao og Mayweather. Det her bliver den vildeste fight ever! En amerikansk robot på 4,5 meter i nævekamp til døden mod en japansk på 4 meter.

Den vildeste robotkamp. EVER!!!

Den ultimative robotkamp er i vente! De amerikanske robotbyggere fra Megabots har netop færdiggjort deres kæmpemæssige fighterrobot Mark 2, som er 4,5 meter høj, har en kampvægt på seks ton og er udstyret med adskillige Gatling Guns. Og de har ikke ventet længe med at gøre lige præcis det, verdens robot-entusiaster håbede på.

De har udfordret den eneste anden megarobot, den japanske KR-01, til en kamp på liv og død. "I har en megarobot, vi har en megarobot. I ved, hvad der bliver nødt til at ske. Vi udfordrer jer til en duel," siger en repræsentant i videoen herunder:

ANNONCE

Og nu har verden ventet et par dage på svaret fra japanerne, der stiller op med KR-01, som 'blot' er fire meter i højden og vejer fire ton. Og svaret kom i dag, som i kan se i denne video: 

Så nu kan vi bare vente på, at kampen mellem de to megabotter bliver til noget. Efter sigende bliver det næste år, at de i alt ti ton jern skal dyste mod hinanden i en kamp, som kommer til at overgå alt, hvad verden før har set i en arena. Kampen skal formewntlig gå over tre omgange, og begge robotter skal styres af menneskelige piloter. Det bliver den ultimative kamp!!!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE