Magasinet M!

Denne 80 kilo tunge pitbull er hunden INGEN indbrudstyve vil møde

Aldrig har du været mere bange for naboens vagthund!

Denne 80 kilo tunge pitbull er hunden INGEN indbrudstyve vil møde

"Her vogter jeg". Du kender skiltet, som hænger rundt omkring i diverse parcelhuskvarterer. Ofte er det afbilledet med en schæferhund, men virkeligheden er en anden. Naboen har ikke en schæfer, men en lille mops på 4,5 kg, som mest af alt ligner en tegneseriehund, der har fået tæsk med en stegepande.

Naboen kan nemt få opgraderet sin vagthund fra 1.0 til 4.0. Hun skal bare lige et smut forbi hundeavlerne fra Dark Dynasty K9 i New Hampshire. 

@iam_thehulk @iam__kobe

A photo posted by DarkDynastyK9s international? (@darkdynastyk9s) on Sep 11, 2016 at 7:44pm PDT

ANNONCE

Marlon Grennan, ejer af Dark Dynasty K9 (DDK9), lever nemlig af at avle vagthunde og har med sin seneste skabning ved navn Hulk fanget en del ekstra opmærksomhed.

- Vi avler de bedste og fineste racer. Resultatet er en velbalanceret familiehund, der også kan fungere som arbejdshund i topklasse. DDK9's hunde kan trænes til forskellige sikkerhedsniveauer, så den både kan beskytte familier eller enkeltpersoner, skriver Marlon Grennan på DDK9's hjemmeside. 

@ddk9s_keeperofthekeys and @iam_thehulk ??????

A photo posted by DarkDynastyK9s international? (@darkdynastyk9s) on Aug 24, 2016 at 5:04pm PDT

ANNONCE

Hulk, som mange mener er en blanding af en Amerikansk Bulldog og en Amerikansk Pitbull, er tre år gammel og vejer - og hold nu fast - 80 kilo, hvilket er tre gange så meget som en normal Amerikansk Pitbull. Den enorme hund blev sidste år far til otte "bedårende" hvalpe, som man kunne erhverve sig for den nette sum af 367.000 kroner stykket - udelukkende på grund af deres berømte far. 

JUST CLICK PLAY OMG ??These are (puppies) ? Some giant puppies of @iam_thehulk you could say he got a few big kids ?? #Ddkline #inthedna #hulk #giants #theddklinefamily @iam__kobe #beautiful #dogs #productions WHO IS YOUR FAVORITE! Comment ????????

A video posted by DarkDynastyK9s international? (@darkdynastyk9s) on Sep 6, 2016 at 7:14pm PDT

ANNONCE

Dark Dynasty K9 har en hidsig Instagram-profil, hvor billeder og videoer af deres enorme hunde florerer. Men det er ikke alle, som er lige begejstret for de store hunde. 

- Ekstremt store, meget muskuløse eller hunde med en anderledes højde- og vægtfordeling kan i sidste ende være farligt for hundens helbred, struktur, bevægelse og fysiske evner, skriver United Kennel Club på deres hjemmeside i forbindelse med den opmærksomhed, Dark Dynasty K9 har fået.

I videoen herunder kan du blandt andet se Hulk tage et bad

ANNONCE
Hvad synes du om avlede hunde? Skal vi bare nyde de enorme bæster, eller er det naturstridigt det, DDK9 gør? Deltag i debatten på vores Facebook-side.
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt