Magasinet M!

Denne billige undervandsdrone er lavet til dig som vil finde guld på havets bund

Nu er det muligt at komme under vandet - helt uden at blive våd. The Tridents undervandsdrone kan få dig derhen, hvor intet menneske før har været.

Denne billige undervandsdrone er lavet til dig som vil finde guld på havets bund

Drømmer du også om at blive rig på at finde guld i gamle vrag på bunden af havet? Eller er du bare interesseret i, hvad der foregår blandt sild og rejer under havoverfladen?

Så er undervandsdronen The Trident noget for dig. Dronen er en af de første undervandsdroner, der også er til at betale for almindelige mennesker. Man styrer den med et joystick, mens den sender video tilbage til en laptop eller smartphone. Men skal det være endnu mere realistisk, så er det også muligt at koble The Trident til Virtual Reality, så det faktisk bliver ligesom at være under vandet - helt uden at blive våd eller få propper i ørene.

The Trident kan dykke godt 100 meter ned under vandets overflade, hvilket gør det muligt at komme helt derned, hvor man normalt aldrig ser, hvad der foregår.

The Trident kommer på markedet til næste år og koster omkring 10.000 kroner - men hvad betyder det, når du jo lige om lidt står med alt det guld, der ligger på bunden af havet? Du kan forudbestille den her - og spare små 2.000 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce