Magasinet M!

Denne drik opkvikker mere end kaffe

Tager du også en kop kaffe, når du har brug for noget opkvikkende? Denne drik er totalt undervurderet og virker MINDST lige så godt!

Denne drik opkvikker mere end kaffe

Mange mennesker drikker ikke kun kaffe for smagens skyld. Den sorte drik bliver lige så ofte brugt som et opkvikkende middel om morgenen, eller når trætheden invaderer kroppen i løbet af dagen.

MEN! Du kan faktisk lige så godt erstatte din morgenkaffe med et glas varmt vand med en halv presset citron i. Udover at være sprængfyldt med C-vitamin og antioxidanter, så har citronvand en opkvikkende effekt på kroppen, og du vil relativt hurtigt kunne mærke en positiv forskel.

Det er vigtigt, at vandet er varmt, dog ikke kogende, så kroppen ikke skal bruge energi på at varme det op. Et glas koldt vand kan nemlig virke stressende på kroppen efter en lang nats søvn, så det er derfor en god idé at give kroppen en rolig start på dagen.

Hvis du ikke kan få nok af både den opkvikkende effekt og forfriskende smag, kan du sagtens drikke vand med friskpresset citron i løbet af dagen. Her behøver vandet dog ikke at være varmt.

Andre fordele ved at drikke vand med citron

Udover drikkens opkvikkende effekt og det rige vitaminindhold findes også en række andre fordele ved at drikke vand med friskpresset citron. Drikken hjælper blandt andet med at rense din lever, holde gang i forbrændingen og styrke dit immunforsvar.

Tip! Syren i citronen kan være dårlig for tænderne, så drik evt. din citronvand med sugerør, så drikken kun rammer bagest i munden. Derudover kan det være en god idé at afslutte med at drikke et glas rent vand, så det værste syre bliver skyllet væk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt