Magasinet M!

Denne elite-gamerskærm fra Acer koster mere end en PS5 og Xbox Series X - tilsammen

Med 275Hz opdateringshastighed er det ikke skærmen der kan få skylden for dine fails.

Hvis du generelt set føler dig hjemme under mantraet "aldrig gå ned på grej", og har en forkærlighed for PC-gaming, er der en skærm her, som du bør kigge nærmere på. 

Nyheden fra Acer lover "mytisk hastighed" og er primært målrettet en gennemført professionel gamingoplevelse. 

Skærmen bag det indviklede navn Acer Predator XB273U NX, er en yderst potent sag - der kræver en mindst lige så potent PC, for overhovedet at give mening i denne verden. 

Med 27" skærm holder skærmen en fornuftig komfortstørrelse, og briunger en opløsning på 2560x1440 pixel - ikke noget med 4K, men pointen er ikke opløsningen. Det er hastigheden. Skærmen er blevet clocket til en hastighed på 275 Hz, og har en responstid der går op til 0.5 millisekund. Hvilket i praksis betyder, at du har en pokkers hurtig skærm, der nægter at tage skylden for potentiel screen-tearing. 

Skærmen gør også brug af den nye NVIDIA Reflex Latency Analyzer teknologi, der måler forsinkelsen fra et museklik til en bevægelse på skærmen - det kunne for eksempel være fra museklik, til en pistols skudbevægelse. Den teknologi bruges til yderligere at optimere NVIDIA G-SYNC, så skærmen ikke kommer bagud. 

Det er dog ikke helt billigt at være den hurtigste knallert på havnen... Skærmen lander herhjemme i maj 2021 - til en vejledende salgspris på 8.999,- danske kroner. Hah, peanuts! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt