Magasinet M!

Denne fanskabte slutning på Game of Thrones sæson 8 har taget internettet med storm

Kan vi nå at ændre det??

Game of Thrones-feberen er ovre, men den sidste sæson har alligevel givet lidt permanent hovedpine hos mange,

Og selvom vi selvfølgelig aldrig får omskrevet slutningen, som så mange på internettet har bedt om - så har fans alligevel givet deres bud på, hvordan den burde have sluttet.

Eksempelvis Daniel Whidden, som har skabt denne 16-minutters lange forklaring af, hvordan slutningen kunne forbedres væsentligt:

ANNONCE

Du får lige de vigtigste pointer her:

Den starter ud fra afsnit 3 i sæson 8 under Battle of Winterfell - i hans hoved udspiller det sig meget som i serien allerede med de kombinerede styrker af Dothraki, Nordboerne og wildlings mod The Night King-hæren. Og Cersei hygger sig i King's Landing med The Golden Company.

Men hvor tingene ændrer sig, er i det faktum, at The Night King vinder.

Winterfell er nødt til at trække sig tilbage til King's Landing.

Og han ville ikke sætte de 'forsvarsløse' mennesker i krypten under Winterfell-kampen, da man jo ved, at Night King kan få de døde til at leve igen - så derfor skulle de placeres i Main Hall, og da Winterfell bliver overløbet af de dødes hær, bliver de først der nødsaget til at drage ned i krypten - det ville give en mere følelsesladet påvirkning, at de uskyldige ingen steder havde at gemme sig.

De få overlevende søger hjælp hos Cersei, hvor de dødes hær er på nakken af hele Westeros - hvor Jamie senere hen tager livet af Cersei af kærlighed for den måde, hun er blevet forvandlet til et monster. Jon forsøger at dræbe The Night King med drageglas, hvor twistet i serien kommer i form af, at drageglasset ingen effekt har. 

Al timens flyver Daenerys med Drogon ud til God's Eye Lake for at brænde det magiske træ, som ved ødelæggelsen leder til Night Kings undergang. Det sker nemlig, fordi træet er roden til alt magi i Westeros, og derved forsvinder magi fra hele landet. Og derfor mister den genoplivede Jon Snow også sit liv og Dany træffer et skrækkeligt valg.

Det hele slutter 5 år senere, hvor vi ser Dany besøge Jons grav med en søn, hun også kalder Jon, hvor der bliver ledt op til, at han en dag skal være kongen af Westeros.

Jeg græder ikke - du græder!

ANNONCE
Denne fanskabte slutning på Game of Thrones sæson 8 har taget internettet med storm
Del

Seneste nyt

ANNONCE