Magasinet M!

Denne feature kommer til at sælge iPhone 6S

Her er, hvad vi (tror vi) ved om den kommende iPhone 6S

Denne feature kommer til at sælge iPhone 6S

Der er under fire måneder til, at Apple lancerer efterfølgeren til iPhone 6, som - hvis Apple altså følger sit sædvanlige mønster - bliver en opgradering af den nuværende 6-model med betegnelsen 'S' efter sig. Det vil sige, der med stor sandsynlighed bliver tale om et software boost i det eksisterende design. 

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere ramt rigtigt med sine forudsigelser omkring kommende iPhone-lanceringer. Her er hans forudsigelser omkring den nye iPhone 6S:

1. Force Touch. Apple iPhone 4S største salgsgimmick var Siri. Med 5S fik vi en fingeraftrykssensor. I iPhone 6s er det force touch-teknologien, der skal få os til grave rigtig dybt i lommerne. Apple Watch-ejerne er pt de eneste, der har erfaringer med force touch, men teknologien går i korte træk ud på, at din iPhone nu kan registrere hvor hårdt du trykker på skærmen, hvilket giver helt nye interaktionsmuligheder. 

2. Apple bibeholder 4,7" og 5,5"-modellerne. Det vil sige, der ikke kommer nogen 4"-model.

3. Der kommer en roséguld-udgave. 

4. Kameraet får 12 megapixel i stedet for de nuværende 8. 

5. iPhone 6S får en ekstra mikrofon for at forbedre lydkvaliteten. 

6. Der kommer en fordobling i ram fra 1 til 2 gb

7. Nyt materialevalg skal sikre, at der ikke kommer en #bendgate2.

8. Touch ID bliver endnu bedre.

9. Produktionen af iPhone 6 og 6Plus starter i midten af august

Vi er meget spændte på, om den kommende iPhone kan rykke ved Samsung Galaxy S6' plads på tronen (Vi har endnu ikke haft mulighed for at teste LG G4, som også er blevet rost til skyerne). Men der skal mere end en lille kameraopdatering og til for at ryste den nuværende konge af smartphones. Måske bliver 'Force Touch' det helt store buzzword i 2015? Det gætter vi på, Apple satser på. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt