Magasinet M!

Denne fotograf fik adgang til en af Japans mest kriminelle familier indefra

I 2009 fik en belgisk fotograf lov til at følge en dybt kriminel familie fra det japanske Yakuza-syndikat på tætteste hold. Det kom der disse vilde billeder ud af.

Det er ikke hverdagskost at komme helt tæt på den kriminelle underverden i Japan. Men for den belgiske fotograf Anton Kusters lykkedes det rent faktisk tilbage i 2009, da han fik lov at følge en familie fra Yakuza-syndikatet

Nu har han så samlet nogle af sine billeder i en kortfilms-dokumentar, hvori han forklarer, hvordan Yakuza opererer, og giver et indblik i den hemmelige verden. En dokumentar, du kan se herunder:

ANNONCE

På sin hjemmeside forklarer han:

"Efter 10 måneders forhandlinger med Shinseikei-familien, fik min bror, Malik, og jeg lov til - som de eneste vesterlændinge nogensinde - at få adgang til Yakuzas lukkede verden af organiseredt kriminalitet.

Nu deler jeg deres komplekse forhold til det japanske samfund med jer og viser den personlige kamp, det er at være tvunget til at leve i to forskellige verdener på samme tid. Verdener, der ofte har dybt forskellige etiske synspunkter og værdier."

Du kan se flere billeder her

ANNONCE
Anton Kusters - Denne fotograf fik adgang til en af Japans mest kriminelle familier indefra Anton Kusters
Del

Seneste nyt