Magasinet M!

Denne gris er født med testikler i stedet for øjne

En pattegris er blevet født med et sæt øjne, der skulle have været et helt andet sted.

Imgur - Denne gris er født med testikler i stedet for øjne Imgur

Dette foto er gået viralt, efter det blev uploadet på det store internet forleden. Hvorfor? Fordi det viser en gris, som er blevet født med testikler der, hvor øjnene skulle have siddet.

Det skriver den engelske avis The Sun.

Overraskende nok er det øjensynligt det eneste, der er galt med den lille "grislings" ansigt, som ellers ser helt normalt ud.

Billedet blev uploadet på Reddit af brugeren angryarcher, der sørgeligt nok skrev, at grisen hurtigt blev aflivet.

"Jeg var ikke engang sikker på, om det var en han eller hun, men jeg ved, at den blev født levende, men at den højst sandsynligt var hjernedød," skriver han.

Men hvad er der med smågrise og deformiteter? Sidste måned kunne flere medier berette om en gris, der var blevet født med et abeansigt, ligesom der sidste år var en sag omhandlende smågrise født med penisser på hovedet. Se de to deforme grise herunder.

ANNONCE
Denne gris er født med testikler i stedet for øjne
Denne gris er født med testikler i stedet for øjne

Man mener, at deformiteterne skyldes ernæringsmæssige problemer, forgiftning, infektiøse sprøjtemidler, unormalt stofskifte eller arvelige defekter.

I forhold til grisen med testikeløjnene, var mange Reddit-brugere hurtige til at forholde sig skeptisk til det mærkværdige syn. En ting, som Angryarcher med det samme tog stilling til.

"For alle de folk, som hævder, at det er umuligt, kan jeg garantere jer for, at det rent faktisk er muligt," skrev han.

"Med alt det indavl, der sker, og med milliarder af grise, som bliver født i USA hvert år, sker der mutationer. Det samme sker i forhold til mennesker. Når der bliver "produceret" nok, kan nogle blive født med "ekstra vedhæng" og sågar kromosomer," fortsætter han.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE