Magasinet M!

Denne hund har netop bevist, at hunden IKKE er menneskets bedste ven længere

Se hvorfor + seks andre højdepunkter fra ugen, der gik, i sportens verden.

UGENS SVINERI

Hold kæft, hvor var det noget svineri, da de montenegrinske fans var årsag til, at EM-kvalifikationskampen i lørdags blev afbrudt. Her ramte de bl.a. den russiske målmand Igor Akinfeev med et romerlys. Montenegro bliver formentlig taberdømt, mens landets fans sandsynligvis får karantæne.

ANNONCE

UGENS DETALJE

Det er vist kun Neymar, der kan finde på at lave sådan en detalje, som han lavede i søndagens venskabskamp mod Chile:

UGENS KASSE

Det kan godt være, at Serbien tabte 2-1 ude mod Portugal, men Chelseas Nemanja Matic bør alligevel være stolt over den gudekasse

UGENS EMBARRASSING MOMENT 

Nigel Hayes er en af Wisconsin Badgers' bedste spillere i college basketball-turneringen i USA og er normalt fuld af selvtillid både på og uden for banen. Men i en pressekonference onsdag blev han noget pinligt berørt, da han troede, at mikrofonen ikke var så lydsensitiv. Men det var den:

ANNONCE

UGENS WUNDERKID 

Han er allerede gået viralt tidligere, den nu 10 årige belgiske vidunderdreng Pietro Tomaselli. Roma hentede ham sidste år til klubben, hvor han bliver ved at brillere:

 

Meet Pietro Tommaselli, the 10-year-old AS Roma talent!

Posted by on 29. marts 2015

UGENS "BEDSTE VEN"

Man plejer at sige, at hunden er menneskets bedste ven. Men det gælder vist ikke længere for Charlie Edwards' hund, Elsa. Efter at have brugt 200 pund (Over 2000 kroner) på billetter til topkampen mellem Manchester United og Chelsea d. 18. april, kom han hjem til dette syn:

ANNONCE
Denne hund har netop bevist, at hunden IKKE er menneskets bedste ven længere

Nu prøver Charlie Edwards at få erstattet billetterne, selvom det normalt ikke er noget Chelsea gør. Men måske billedet af Elsa, der har absolut ingen idé om, hvad hun har forårsaget, vil hjælpe:

Denne hund har netop bevist, at hunden IKKE er menneskets bedste ven længere

UGENS LORD

Hvad andet er der at sige, end at Lord Bendtner var eminent i midtugekampen mod USA. Et hattrick blev det til, hvorefter internettet eksploderede i Bendtner-memes:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce