Magasinet M!

Denne Kim Kardashian-klon gemmer på en hemmelighed?

Thalia Almodovar ligner Kim Kardashian på en prik. Altså bortset fra at hun i virkeligheden blev født som mand.

Denne Kim Kardashian-klon gemmer på en hemmelighed?

Det kan være svært at se, men Thalia Almodovar, mange på gaden forveksler med Kim Kardashian, er i virkeligheden en transkønnet kvinde. En ting, som hun er åben omkring, selvom hun ikke vil have billeder fra sit tidligere liv offentliggjort.

Det skriver Playboy.com.

"Det er ikke fordi, at jeg ikke er stolt af at være transkønnet kvinde. Selvfølgelig er jeg det. Det er fordi, at det af og til kan være svært at forstå for folk. Det kan være svært for dem at acceptere det," siger hun.

Almodovar følte sig allerede som en kvinde tilbage i børnehaven og startede med hormobehandlinger i high school. I 2009 forelskede hun sig i Kim Kardashian, som folk var begyndt at forveksle hende med på åben gade. Og så tog det fart. Hun brugte herefter 30.000 dollars (200.000 kroner) på Kardashian-ish tøj, hvilket har fået hende ind på eksklusive natklubber. Og Almodovar nyder det i fulde drag.

"Nogle folk kan ikke forene sig med, at jeg er transkønnet og stadig succesfuld. Men ligesom Kim, er jeg ligeglad. Jeg elsker mit liv, og jeg elsker at blive forvekslet med Kim," siger hun.

ANNONCE
Del

Seneste nyt