Magasinet M!

Denne lille ting til 35 kroner kan hacke din computer - selv hvis den er låst

Med denne lille dims kan du i fremtiden ikke være sikker. Nu kan din computer hackes - også selvom den er låst.

Denne lille ting til 35 kroner kan hacke din computer - selv hvis den er låst

Få adgang til alle data på en hvilken som helst computer - på kun et enkelt minut. 

Superhackeren Samy Kamkar har netop frigivet sin nyeste opfindelse, der kan hacke dig ind på andres computere. Også selvom ejeren har været fornuftig og låst sin computer og har installeret antivirusprogrammer. 

Normalt ville en lignende 'backdoor' blive installeret som et lille, skadeligt program, der nemt kan blive opdaget af en antivirus og andre programmer, der skal beskytte computeren.

Dimsen, der bliver kaldt PoisonTap, virker ved, at den går ind og åbner en såkaldt 'backdoor' i computeren. Ikke på den almindelige måde, men ved at gå ind i computerens indbyggede router, hvor den lægger sig. 

Og derfra kan den så sidde og hygge sig med at sende alt data videre til den, der har valgt at installere PoisonTap på din computer - ligesom den, der har brudt ind på computeren, kan tage fuldstændig kontrol over den. 

Det hele sker ved en såkaldt Rasperry Pi, der er en minicomputer, som oftest bruges af nørdede computerbrugere til at programmere - eller som i dette tilfælde til at hacke sig ind i andres computere. Og så kan den fåes til kun $5, eller omkring 35 kroner lige her. 

Vi vil dog ikke opfordre til at gå i gang. Det er jo ulovligt!

Herunder kan du se en video, hvor PoisonTap bliver afprøvet:

ANNONCE
Del

Seneste nyt