Magasinet M!

Denne mand købte 80 flybilletter til sine rovfugle - og de var helt chill med det

Hvad gør man ikke for sine kæledyr?

Vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke er praktisk med et kæledyr, hvis man skal ud på en længere flyvetur, ikke? Det er både dyrt, og som regel skal dyret sidde i et bur i lastrummet. Eksempelvis som med hunde og katte. Og når du så er nået frem til din destination, har din hund ar på sjælen, og din kat er vredere end nogensinde før. Men har du pengene i orden, og er dit kæledyr eksempelvis en rovfugl, kan du gøre som denne saudiarabiske prins. Han købte nemlig 80 billetter til sine 80 høge, hvis man skal tro nedenstående billede, som blev uploadet af Reddit-brugeren Lensoo forleden, skriver The Lad Bible.

My captain friend sent me this photo. Saudi prince bought ticket for his 80 hawks. from funny
ANNONCE

Ifølge Lensoo var det hans ven, der er kaptajn, som sendte ham billedet. Et billede, der sætter gang i de helt store spørgsmål. Hvor skal han hen med alle de fugle? Hvorfor ejer han i grunden så mange høge? Ved han egentlig, at fugle kan flyve? Vidste de andre passagerer, at de skulle dele kabine med en hel hær af høge? Så mange spørgsmål, der mangler at blive besvaret.

Men det, der slår os mest, er, at fuglene ser enormt chill ud. Som om de tager flyet på arbejde hver evig eneste dag. Og der kan være noget om snakken. For et par år siden uploadede en anden Reddit-bruger ved navn Ro0oter dette billede, hvor en dude havde taget endnu flere fugle med på sin rejse - dengang var det dog falke. Som det er det mest normale i verden at gøre.

Falcons on a Plane
ANNONCE

Høgene bærer på billedet øverst små hætter, som angiveligt skal gøre dem mere rolige, da en høgs syn kan være op til 10 gange stærkere end et menneskes. Cute, ikke?

Men for lige at tage fat i falkene igen, er det i De Arabiske Emirater åbenbart in at have mange af denne type rovfugl. Og helt normalt at tage dem med om bord på et fly. Ja, Qatar Airways har sågar en falke-politik:

ANNONCE
Qatar Airways - Denne mand købte 80 flybilletter til sine rovfugle - og de var helt chill med det Qatar Airways

Ifølge Business Insider er det også tilfældet hos Etihad Airways. Så ja, en falk er okay at medbringe, hvis du flyver på økonomiklassen, men skal du have flere med, skal du købe billet på første klasse. Så ved du det. Af en eller anden grund kom det os til at tænke på nedenstående billede, der sætter gang i endnu flere spørgsmål.

Panda pretending to be a Human on the Plane
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce