Magasinet M!

Denne mands fotoalbum fra en tur i IKEA med konen kan ALLE fyre relatere til

Fat det nu, piger. VI GIDER IKKE!

Denne mands fotoalbum fra en tur i IKEA med konen kan ALLE fyre relatere til

Du hader den årlige IKEA-tur. Du hader at samle IKEA-møbler. Du hader at flytte rundt på de IKEA-møbler, du lige har samlet. Du hader at omarrangere de IKEA-møbler, som DU lige har samlet og flyttet rundt på. Du hader synet af de IKEA-møbler, du lige har samlet og flyttet rundt på og derefter omarrangeret. Du hader bare den gigantiske labyrint af et varehus ved navn IKEA. Havde det ikke været for din dame og det tvivlsomme, men billige cafeteria, havde du formentlig aldrig sat dine fødder indenfor.

Det samme gør sig gældende for denne mand, som hader det blågule, svenske møbelimperium lige så meget, som du gør. For nyligt havde han en eksistentiel krise, da han besøgte IKEA med sin kone.

ANNONCE

På sitet Imgur lavede han en lille fotodagbog, der var fyldt med knivskarpe observationer, som gør det absurde i at besøge IKEA uden nogen egentlig grund meget mere underholdende end normalt. Vi vil lade billederne og teksten tale for sig selv. For det understreger virkelig det helvede, det er at shoppe med sit livs kærlighed. Især, når destinationen hedder IKEA.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce