Magasinet M!

Denne MEGET gamle Commodore 64 bruges stadigvæk til at drive et autoværksted med

Selvom den har 34 år på bagen, så kan en gammel Commodore 64 godt bruges til at drive en virksomhed. Som eksempelvis på dette autoværksted i Polen.

Denne MEGET gamle Commodore 64 bruges stadigvæk til at drive et autoværksted med

Du kender det sikkert godt. Den computer, du bliver sat til at at arbejde med på jobbet, lever ikke helt op til den standard, du er vant til hjemmefra.

Men din lidt aldrende arbejdscomputer kommer nok til blegne i forhold til den Commodore 64, der stadigvæk bliver brugt på et autoværksted i Gdansk i Polen og har kørt non-stop i 25 år. 

Det skriver Gizmodo.com.

Commodore 64 blev lanceret for 34 år siden og er stadigvæk verdens bedst sælgende computermodel nogensinde ifølge Guinness Rekordbog.

Med 64 kilobyte RAM og en processor på lige over en MegaHerz var den dengang en af markedets kraftigste personlige computere. Til sammenligning har den nyeste MacBook 8 GB RAM, der i runde tal er 150.000 gange mere.

Men i Polen kan maskinen altså stadigvæk bruges, selvom den har en hel del år på bagen. Og nu ved du i hvert fald, hvor du skal have fikset Kadetten, hvis den nogensinde bryder sammen på en af de polske landeveje.

ANNONCE
Del

Seneste nyt