Magasinet M!

Denne smarte grill fortæller dig, når bøfferne skal vendes

Det er slut med at få kød, der er stegt til ukendelighed. En smart grill fortæller dig, hvornår det er tid til at vende kødet.

Denne smarte grill fortæller dig, når bøfferne skal vendes

Du kender det sikkert godt. Du står og griller bøffer til drengene, og bliver måske uopmærksom et sekund. Og når du så vender dig om, så er dit ellers lækre og ikke mindst dyre kød grillet til ukendelighed.

Det problem kommer man udenom, hvis man køber sig en Lynx Smartgrill. Grillen udmærker sig ved, at den er tilsluttet internettet. Dermed kan den hente opskrifter ned, og via den medfølgende app kan du på din telefon fortælle den, hvordan du vil have kødet stegt.

Du kan også bare tænde grillen ved at fortælle den, hvilken ret du har tænkt dig at lave via den indbyggede stemmestyring. Derefter ved grillen, hvornår kødet skal vendes, hvis du skal have det optimale resultat. Og så vil bøfferne til drengene til en god grillaften altid blive perfekte.

Det kan dog blive en dyr affære med en Smartgrill, da prisen på den billigste model ligger på 40.000 kroner. Men så får du jo også perfekte bøffer. Hver gang.

Du kan læse mere om Lynx Smartgrill her 

Årets Bøf 2016

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal smide på grillen, kan du måske finde inspiration i klippet herunder. For nylig var vi nemlig med til et arrangement, hvor Årets Bøf i Danmark blev kåret.

Du kan læse mere om den noget specielle form for bøf lige her: Her er den mærkelige og absurd lækre vinder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce