Magasinet M!

Der er en jetmotor i røven på den her kajak så du cruiser 32 km/t uden at padle

Se kajakken her sammen med de skarpeste gadget-nyheder fra denne uge.

Der er en jetmotor i røven på den her kajak så du cruiser 32 km/t uden at padle
MOKAI ES-KAPE

Kast padlen på lossepladsen, for Mokai ES-Kape har droppet gammeldags håndkraft til fordel for en jetmotor. Og det giver helvedes god mening at fyre en jetmotor i en kajak, for det fungerer jo glimrende i vandscootere og andre både, så kajakken kan da lige så godt få samme behandling. Mokai ES-Kape består af 3 sektioner, som du kan skille ad for at lette transporten til og fra vandet, og den samlede vægt sniger sig op på på 75 kg., hvilket egentligt ikke er så galt, når man tænker på, at du får et fartøj, der kan cruise med 32 km/t, uden at give dig sved på panden. Det ville du nok få, hvis du skulle padle så hurtigt.

SE MERE HER

ANNONCE
Der er en jetmotor i røven på den her kajak så du cruiser 32 km/t uden at padle
LIVING EDGE LIBRERIA DEL VINO

Vin handler i høj grad om blær. Det starter helt fra den enkelte flaske og slutter ved den komplette samling, og hvis du har brugt flere år på at sammensætte de helt rigtige flasker, fortjener de også at blive vist frem på en fed måde. Den klarer Living Edge Libreria Del Vino. Vinreolen er lavet af laserskåret cortenstål med den helt rigtige patina, og du kan sammensætte de alsidige moduler afhængig af størrelsen på din samling, mens der desuden medfølger en stige til at nå de øverste flasker. Prisen? Godt spørgsmål, men det vil Living Edge kun afsløre, hvis du kommer med en seriøs henvendelse, så du kan godt regne med, at det løber op i seriøse knaster, mens du desuden skal vente 12 uger på at få håndværket hjem til samlingen. Ja, det er lige sent nok at bestille, hvis du vil give den ultimative julegavetilvin-nørden.

SE MERE HER

ANNONCE
Der er en jetmotor i røven på den her kajak så du cruiser 32 km/t uden at padle
FEND CYKELHJELM

Pendler du på cykel, så kender du helt sikkert overvejelserne - du ved, at det er livsfarligt at køre uden hjelm, men gider du at tage hjelmen med, hvis du skal til møde eller ud og spise med vennerne? Så skal du slæbe rundt på din cykelhjelm, for den kan ikke være i din taske og så videre. Men nu er det slut med at sætte din sikkerhed over styr for bekvemmelighed. Og det skal du takke FEND for. De har nemlig lavet denne cykelhjelm, der kan klappe sammen, så den ikke fylder særlig meget. Se videoen ovenover, hvis du vil se, hvordan den virker. Hjelmen er ret fed, for det er lykkes FEND at kombinere en række kvaliteter i en og samme hjelm: den er sikker, for den opfylder sikkerhedsstandarder i USA og Europa. Den er ventileret, så du ikke får alt for svedigt hår. Den er komfortabel at have på, da den er lavet med nogle superlækre indvendige puder. Og så kandenselvfølgelig foldes sammen, hvilket er topfeaturen, så du kan pakke hjelmen væk, når du ikke skal bruge den.

SE MERE HER

ANNONCE
Der er en jetmotor i røven på den her kajak så du cruiser 32 km/t uden at padle
SAMSUNG ARTPC PULSE

Runde desktop-computere er ikke noget nyt, men den nye Samsung ArtPC Pulse smider alligevel noget innovation ind i mikset. Den er nemlig også en højtaler. På toppen af cylinderen finder du en højtaler fra Harman Kardon til at pumpe lyd ud i 360 grader, og i bunden sidder selve computeren så med en 6. generation Intel Core i5 processor, 8 GB RAM, 256 GB SSD-lagerplads og et AMD Radeon RX 460 grafikkort. Det er da en fed kombi, for så har du både lyd og regnekraft samlet på samme sted.

SE MERE HER

ANNONCE
Der er en jetmotor i røven på den her kajak så du cruiser 32 km/t uden at padle
BMW VISION NEXT 100

Den ligner noget, der lige er kørt ud af Tron. Men det er nu BMWs drøm om, hvordan deres motorcykler skal se ud i fremtiden. De kalder den BMW Vision Next 100, og BMW mener, at den er så sikker, så du kan køre uden hjelm. Det skyldes en helt anderledes opbygning med automatisk balance-justering, traction control og en masse stabilitets-hjælpefunktioner, der simpelthen forhindrer cyklen i at vælte. Vi vil nu stadig gerne have hjelm på, for hvad hjælper alle disse smarte elektroniske indgreb, hvis du f.eks. bliver påkørt af en anden trafikant? Men alligevel en spændende udvikling, og BMW har også fjernet instrumenteringen. Speedometer og andet info får du i stedet i et par tilhørende briller. På samme måde følger der også en speciel køredragt med, der ikke kun er beskyttende mod vind og vejr, men også varmer eller køler din krop i forholdtilvejret omkring dig. Vi tager hatten af for, at BMW faktisk har lavet en koncept motorcykel, der virker. Og så er den bare sindssyg sej og futuristisk at se på!

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce