Magasinet M!

Der er stadigvæk 3 millioner mennesker, som bestiller DVDer på Netflix

I stedet for streaming!

Fysiske skiver har stadigvæk en charme, men DVD'er er for alvor ved at være en døende race i samme facon som VHS. Nu hedder det blu-ray og UHD.

Men de fleste tyer til streaming-tjenester - en ting, som folk i 90'erne og lidt frem i 00'erne aldrig havde forestillet sig i deres vildeste fantasi.

I Netflix' tidlige dage sendte de DVD'er ud i små, røde konvolutter i en banebrydende pakkemulighed. 

Det virker som et oldtidskoncept nu, men i følge en rapport fra Variety, så er der stadigvæk 3 millioner mennesker, der holder fast i DVD-servicen.

Det vil sige, at disse individer vælger at leje ÉN film af gangen, i stedet for at få udvalget på en streamingplatform til fri afbenyttelse. 

3 millioner lyder af mange, men det er ikke så højt et tal, når man tænker på, at Netflix har over 130 millioner brugere på verdensplan lige nu.

Dog er der én fordel ved stadigvæk at bruge DVD-servicen - de har (tro det eller ej) et større udvalg!

Du kender nok frustrationen over at tjekke efter en film, du lige har lyst til at se, hvorefter det viser sig, at den ikke er tilgængelig nogen steder. Det ville ikke være et problem med DVD-servicen. Den svarer omtrent til en god, gammeldags Stereo Studio!

De er dog stadigvæk en døende race, da Netflix kan bekræfte, at de mister ca. 190.000 brugere af de fysiske skiver per kvartal de seneste to år. 

ANNONCE
Der er stadigvæk 3 millioner mennesker, som bestiller DVDer på Netflix
Del

Seneste nyt

Annonce