Magasinet M!

Derfor bliver Avengers 4 nok Robert Downey Jrs sidste Iron Man-film

Tony Stark klar til at sige afsked til MCU?

Det kommer ikke som nogen overraskelse, og alle tænker det.

Iron man må lade livet i Avengers: End Game.

Det virker bare så oplagt, og desværre også ret sørgmodigt.

Vi har allerede fået bekræftet, at Gwyneth Paltrow er færdig med Pepper Potts i et interview tidligere på året - hvilket jo ellers har været en vigtig brik i Tony Stark-narrativet.

Og efter traileren har fans spået, at Tony Stark, passende til hans levestil som playboy, filantropist og egocentrisk personlighed, har en plan, som betyder, at han må ofre sig for at besejre Thanos.

Men der er et faktum, som bakker op omkring rygtet - og det er i al sin enkelthed, at Downey’s kontrakt udløber med Avengers 4.

Det er blevet bekræftet, at han kun er skrevet på til Avengers 4, og normalt lægger man planer et godt stykke ud i fremtiden - det er ikke sådan normalt, at han bare får kontrakten dagen efter premieren på filmen! Og der er endnu ikke kommet nyt i sagen om, hvorvidt kontrakten fortsætter, forlænges, afsluttes eller noget - så indtil videre forventer man, at den blot udløber. 

Chris Evans har også sagt pænt farvel til det farverige skjold på sin twitter-profil tidligere på året - så det tegner ikke godt for vores superhelte!

Men ikke desto mindre en hjerteskærende og fantastisk afslutning i vente!

ANNONCE
Derfor bliver Avengers 4 nok Robert Downey Jrs sidste Iron Man-film
Del

Seneste nyt