Magasinet M!

Derfor bliver dine nipples hårde... og 7 andre facts om brystvorten

Dine brystvorter er langt sjovere, end du lige går og regner med.

Derfor bliver dine nipples hårde... og 7 andre facts om brystvorten

Nipplen! Den lille tingest på dit bryst, som du ikke rigtigt kender funktionen af. Nå ja, hos kvinder er det en kende anderledes, da babyer jo sutter løs, når først de er blevet født. Men rent faktisk var det en gang for længe siden ikke kun kvinderne, der nød godt af at stikke den i munden på et andet individ. Det kan du læse om længere nede i artiklen, lige som du også kan få svar på, hvorfor dine nipples af og til bliver hårde, når vi giver dig otte sjove facts om brystvorten.

1. Du kan få orgasme gennem dine nipples

Jep, det er muligt, men det kræver et par ting. Først og fremmest skal dine - eller hendes - nipples være utroligt følsomme, hvorefter du skal have seriøse evner - som i virkelig seriøse evner - i soveværelset. Held og lykke!

2. Nogle mennesker har indadvendte nipples

Det er ikke sikkert, at du selv er ejeren af sådan et par, men det findes, og det er mere normalt, end du tror. Skulle det ske, at en person med indadvendte nipples bliver ophidset, vil de poppe ud for så vende indad igen, når arbejdet er gjort.

#babyshower #boobcookies

A photo posted by Molly Murphy (@molly_chop) on Aug 30, 2015 at 7:11am PDT

ANNONCE

3. Afstanden mellem dine nipples og øreflipper er altid den samme

Biologisk set er afstanden mellem dine nipples og øreflipper præcis den samme gennem hele livet. Tror du os ikke? Så kan du godt finde målebåndet frem.

4. Dine nipples bliver skabt før dine kønsorganer? 

Brystvorterne bliver skabt i livmoderen, og det gør de før kønsorganerne. Derfor har både mænd og kvinder nipples.

5. Brystoperationer er ikke så godt?

Desværre, gutter! Men når kæresten har fået lavet et nyt sæt, forsvinder en del af hendes nipples' følsomhed. Jo større balloner, jo mindre følsomhed.

#nipplecake

A photo posted by Ozlem B (@osslem) on May 22, 2014 at 10:49am PDT

ANNONCE

6. Thailands nipple-slikkende narkobander?

Sidst i 90'erne fandt man ud af, at flere bander i Thailand skjulte euforiserende stoffer omkring kvindelige medlemmers (eller prostitueredes) nipples. Herefter kunne kvinderne forføre eventuelle turister, som efterfølgende blev røvet for deres egendele. Smart!

7. Dine nipples bliver hårde grundet dine celler?

Din fantastiske krop er fyldt med celler, som har mange formål. Men der findes også celler, hvis eneste job er at gøre dine nipples hårde og få dine hår til at rejse sig. To forholdsvis ubrugelige funktioner, men faktum er, at de eksisterer.

8. Det gamle irske kongerige? elskede nipples

Vi har altid vidst, at de der irere var lidt mærkelige. Og med dette fact, vi har gravet frem, bliver det kun værre. I tidernes morgen var det normalt ved royale arrangementer, at kongens undersåtter skulle sutte på kongens brystvorter. Jep, helt normalt!

#nipplecake

A photo posted by Dorothéa Bozicolona-Volpe (@socialespionage) on Oct 25, 2014 at 6:31pm PDT

ANNONCE
Kilder:
http://www.idiva.comhttp://listverse.comhttp://thoughtcatalog.com
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt