Magasinet M!

Derfor er det sundt at dyrke højlydt sex

Godt nyt til de, der hverken kan holde munden lukket eller lydene dæmpet under de seksuelle aktiviteter!Derfor er det sundt at dyrke højlydt sex

Der er stor forskel på, hvor mange lyde vi lader undslippe vores læber under sex. Nogle er stille som graven, mens andre er vant til at blive tysset på, af hensyn til naboernes nattesøvn.

Men specialister påviser, at det bestemt godt kan betale sig at skrue en smule op for lydniveauet i soveværelset. Når vi slipper hæmningerne og skriger, råber eller stønner velværet ud, opnår vi nemlig en række sundhedsfordele.

Kommunikation er nøglen

Dr. Ian Kerner er psykoterapeut og sexolog, og han er stor fortaler for kommunikation i soveværelset. Han mener, at de, som er i stand til at kommunikere i soveværelset er både gladere og sundere, og de højlydte sexlyde kan være en del af denne kommunikation. At give lyd fra sig under samleje er en måde at lade sin partner vide, hvad der føles godt, ligeså vel som hvad der føles mindre godt.

Det betyder, at du trækker vejret

Hvis du har travlt med at holde munden lukket, så kan du glemme at trække vejret ordentligt under sex. Det kan give en noget urytmisk oplevelse for både dig og din partner, og det er desuden sundere for dig at trække vejret frit. Tag kontrol over din vejrtrækning og brug det som et værktøj. Det vil eksempelvis kunne forlænge festlighederne, hvis du sænker din vejrtrækning.

Ingen regel uden en undtagelse ?

Der er selvfølgelig ingen endegyldig opskrift på, hvordan man bør have sex. Og det bedste råd er uden tvivl at følge sin sunde fornuft og gøre, hvad der føles rigtigt.

God fornøjelse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt