Magasinet M!

Derfor er kvinder mere villige til at være sammen med en af eget køn

...Jeg gætter på, vi hurtigt kan blive enige om, at der er ret mange mænd, der synes, det er fedt, når to kvinder kysser. Og umiddelbart lader det til, at mange kvinder har samme holdning. To mænd, der kysser, bringer derimod ikke altid samme begejstring. Men hvorfor er det, at det oftere er kvinderne, der er villige til lige at give bedsteveninden et kys end mændene er?

Det kan der ifølge Dr. Satoshi faktisk være en helt biologisk forklaring på. Hun foreslår, at kvinder måske er evolutionært designet til at have en mere flydende seksuel orientering end mænd, fordi de historisk set har været vant til at være sammen med begge køn på grund af de polygamiske ægteskaber, de indgik i tidligere. Satoshi fortæller, at kvinderne i ægteskabet ofte havde sex med hinanden, når de alligevel delte seng. Manden kunne jo ikke være ved dem alle på én gang, og man skulle jo nødig kede sig!

Satoshi mener derfor, at kvinder har en mere flydende seksualitet end mænd, og derfor har de også lettere ved at være sammen med eget køn.. Det kan jo også bare være, at kvinder synes, det er fedt, at mænd synes, det er fedt at se dem kysse?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE