Magasinet M!

"Derfor falder vi for de lidt "ældre" fyre"

Pigerne forklarer, hvorfor de ofte falder for fyre, der er lidt ældre end dem selv. Læs med her, hvis du også undrer dig.

"Derfor falder vi for de lidt "ældre" fyre"

På vores forum "Hvad synes?" er det muligt at spørge pigerne om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi han gerne vil vide, hvad pigerne synes om at date ældre mænd:

"Hej piger. 

Jeg ved ikke lige, hvad der sker men er det meget normalt at unge piger, som i pur unge piger, kontakter ældre fyrer? Jeg får nogen gange beskeder fra unge pige helt ned til 15 års alder på forskellige apps. Det undre mig meget om det bare er mig eller om det er meget normalt? 

Jeg ser på ingen måde ung ud. Så ved ikke lige hvorfor det sker og de er ofte ret "aggressive" i deres fremgangs måde og vil gerne mødes hvilket kan får mig til undre hvad pokker der sker."

- Mand, 28

Er det en generel tendens at piger går efter lidt ældre fyre? En mand har spurgt pigerne på "Hvad synes?" hvordan det kan være, at han oplever gang på gang, at yngre piger går efter de lidt ældre. De svarede ham og han fik måske ikke helt det svar han ledte efter. Læs med her og find ud af det selv. 

Har du et spørgsmål?

Er der noget du gerne vil vide? Så kan du selv fyre det afsted i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne ved at svare på deres spørgsmål til mændene. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt