Magasinet M!

Derfor gør din kat dig mere kinky i sengen

Hvis du har både en kat og en S/M-kælder, så hænger det muligvis sammen.Derfor gør din kat dig mere kinky i sengen

Hvad har din kat og din lyst til frække tiltag i soveværelset med hinanden at gøre? Umiddelbart ingenting ville de fleste nok svare. Men faktisk kan din firbenede ven være mere ansvarlig for dit udfordrende sexliv, end du nok ville tro, det skriver Playboy.com.

Et tjekkisk forskerhold har undersøgt parasitten Toxoplasma gondii, der normalt er fundet på katte, og mener, at den er i stand til gøre dig mere interesseret i S/M, fetishes og voldsom sex. 

Forskerne har nemlig opdaget, at parasitten kan betyde ændringer i rotters hjerne, der gør dem mindre tilbøjelige til at udvise frygt og mere seksuelt aktive. Resultater, som forskerne mener, sagtens kan overføre til mennesker. 

Fræk influenza

Parasitten er meget normal hos katte og spreder sig også til mennesker. I nogle tilfælde kan den give en influenzalignende tilstand, men det skulle gerne gå over efter nogle dage. 

Men parasitten er altså ikke helt færdig med at drille dig og din hjerne. Herfra viser forskningen nemlig, at parasitten gør dig mere tilbøjelig til at blive seksuelt opstemt af frygt. Og dermed bliver du mere tilbøjelig til at nyde voldsom sex, der taler til din frygt.

Så hvis du har både en kat og en S/M kælder, så er det parasitten Toxoplasma gondii, du skal takke.

ANNONCE
Del

Seneste nyt