Magasinet M!

Derfor kommer vi til at savne ham: Her er Mads Holgers guldkorn

Kun 38 år gammel er debattør og politiker Mads Holger afgået ved døden. Vi har samlet en liste over de vildeste citater fra manden, der i den grad kunne sætte sindende i kog hos danskerne, men som i sandhed var et frisk pust.

Derfor kommer vi til at savne ham: Her er Mads Holgers guldkorn

Mads Holger blev født i 1977 og voksede op på Nørrebro sammen med sin lillesøster og mor. I sine ungdomsår var han et kendt ansigt i det københavnske natte- og kulturliv, men senere blev det især politik, der optog ham.

Mads Holger er specielt kendt som debattør, forfatter og folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti. Derudover var han fast blogger hos B.dk, hvor han under titlen 'Den sidste romantiker' satte både danskerne og det politiske liv på spidsen og skabte en storm i det danske glas vand.

Mandag d. 4. juli 2016 afgik han ved døden.

Vi har samlet en liste med de vildeste citater fra manden, der aldrig lod chancen for at skabe røre i lille Danmark passere. 

Se herunder, et lille udsnit af Mads Holgers udtalelser og skriblerier.

1. Da Mads holger ikke ville deltage i Konservatives valgfest udtalte han til Ekstra Bladet TV: 

"Enten skulle vi til fest med De Konservative, eller også skulle vi se tekst-TV. Og det blev så tekst-TV"

2. Senere på valgaftenen skrev - og senere slettede - Mads Holger følgende ord ovenpå et skuffende resultat:

"Nå ok, så viste det sig alligevel, at man ikke kunne drive et 100 år gammelt og hæderkronet parti som en filial af Jensens Bøfhus i Midtjylland"

3. På sin Facebook-profil gav Mads Holger et bud på en udenrigspolitisk løsning:

"I stedet for at true Putin med at sende en fregat ud i Østersøen foreslår jeg, at vi sender alle danske gymnasieelever fra Prag videre mod øst og langt ind i Rusland."

4. Mads Holger har aldrig haft problemer med at kaste sig ud i udtalelser som han vidste ville afføde harme. Han sagde for eksempel på et tidspunkt: 

"I har måske også bemærket, at mange af de der liberale piger er også meget tykke?"

5. I sin kritik af Det Konservative Folkeparti lavede Mads Holger en sammenligning til håndbold og udtalte i samme ombæring:

"Håndbold er et spil, som ikke angår nogen andre i verden end danskere. Alligevel taber de altid. Det svarer jo til at tabe i et spil pik."

6. Mads Holger udtaler det Ekstra Bladet TV, at han har haft en del kærester, der senere hen er blevet lesbiske:

"Jeg er lidt ængstelig ved lesbiske. Der er mange af mine ekskærester, der er blevet lesbiske, og jeg er bange for at ryge ind i nogen af dem."

7. De færreste kan være i tvivl om, i hvilken del af det politiske spektrum Mads Holger hørte hjemme. Han tydeliggjorde da også dette den dag Politiken.dk var nede.

"Politiken.dk er nede! Kom lad os drikke champagne, kysse unge piger og danse ballet. De kan ikke gøre noget!"

Vi kommer til at savne Mads Holger som det friske pust i dansk politik, og som manden, der altid hellere ville tale end at tie. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt