Magasinet M!

Derfor skal du aldrig være utro: Kvinde gjorde forfærdelig ting ved sin kærestes penis

Guys! Vær så venlige at være jeres kæreste tro. Også selvom I har en pagt om, at hun må tage hævn på den mest grusomme måde, hvis det sker. Det er denne artikel et glimrende eksempel på.

Derfor skal du aldrig være utro: Kvinde gjorde forfærdelig ting ved sin kærestes penis

"Det lignede et stegt stykke kød," sagde 22-årige Bronwyn Joy Parker efter at have forårsaget tredjegradsforbrændinger på begge sider af sin kærestes penis i december forrige år.

Ja, du hørte rigtigt, men hvordan gjorde hun så det? Med et glattejern. Shit!

Bronwyn Parker blev den anden dag erklæret skyldig i den horrible hændelse ved retten i Mount Barker i Sydaustralien. Det, selvom Bronwyn og hendes unavngivne kæreste havde indgået en pagt om, at kvinden måtte hævne sig, hvis den smuttede for ham.

Det skriver Metro.

Parker fortalte politiet, at hun havde placeret hans penis mellem det opvarmede glattejern og kun klemte til i et par sekunder. Hun troede, at glattejernet blot ville efterlade skader i stil med en slem solforbrænding. Men ak! Sårene på penissen kan tage op imod to år at hele.

"Til at starte med var den (penissen, red.) bare brun, og det så egentlig ikke så slemt ud", sagde Parker til dommer Paul Muscat.

Dommeren sagde i retten, at det var den mest usædvanlige forbrydelse, han nogensinde havde set, men kunne bestemt ikke se det sjove i det og fortalte Parker, at mandens penis måske slet ikke ville blive funktionel igen.

Efter staklen var kommet til at tilbringe natten ved sin ekskæreste, havde Parker sagt til sin kæreste, at hun kun ville strejfe hans penis med glattejernet, hvilket altså endte fatalt.

"Du tog hans penis i din hånd og placerede glattejernet på hver sin side af skaftet med den anden, før du klemte til kortvarigt", sagde Muscat.

Manden søgte desuden ikke omgående behandling, da han var pinlig berørt over sit svulmende, blænebetændte lem.

Parker blev idømt ni måneders fængsel, hvilket hun dog ikke behøver at afsone, hvis hun udviser god opførsel i 18 måneder

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce