Magasinet M!

Derfor skal du drikke mere øl: Specialøl har sundhedsmæssige fordele

Skål i velbryggede dråber!

Trænger du også til en god undskyldning for følgende i den kommende weekend?

A) Ølsmagning med knejterne

B) Happy Hour på den lokale bodega

C) Guidet tur til hegnet på humleeskspressen

Så har vi heldigvis fundet en herlig lille undersøgelse, som kan bakke op om din kærlighed til den ædle specialbryggede øl. 

En professor ved navn Mike McCullough fra Californiens Polytechnic State University har fundet ud af, at der er flere elementer af sundhedmæssige fordele ved specialøl, som man tidligere ikke har skænket en tanke. 

"We all know that a glass of red wine is good for you, but it turns outs a pint of craft beer is better, it has got more good things in it."

Det er i bund og grund baseret på det faktum, at specialøl har flere helbredsmæssige fordele, fordi den ikke er pasteuriseret lige så meget som masseproduceret øl. Din chance for hjertesygdomme eller type 2-diabetes bliver formindsket og du får en god mængde niacin (også kaldet Vitamin B3) - den gær, der bliver brugt i lidt mere smagfulde specialbryg har også den effekt, at den sænker dit dårlige kolesterol-tal.

So my friends - grib den nærmeste specialbryg i weekenden og så laver vi en skål herfra!

ANNONCE
Derfor skal du drikke mere øl: Specialøl har sundhedsmæssige fordele
Del

Seneste nyt

ANNONCE