Magasinet M!

Derfor skal du dufte godt.

Undersøgelse: For kvinder handler det ikke om, hvordan du ser ud, men hvordan du dufter, når de tænder på dig.

Derfor skal du dufte godt.

Hvorfor fanden skal jeg benytte mig af M!s tilbud på en Calvin Klein Eau De Toilette + 5 numre af M! for 199kr., tænker du måske. Fordi det er et absurd godt tilbud, hvor du sparer 470 kr.

Stadig ikke overbevist? Så læs med her.

Du gik måske og troede, at det kun handlede om, hvordan dit hår sad eller om dit tøj nu var street nok, når drømmekvinden skulle nedlægges. WRONG!!!! At du ser brandgodt ud, er slet, slet ikke nok til at score pigen. For hvor vi mænd hovedsageligt tiltrækkes af kvindens ydre, tiltrækkes kvinder af mandens duft. Det viser flere undersøgelser foretaget blandt hundredvis af universitetsstuderende. Her bestemte mandens duft, hvorvidt hun var seksuelt tiltrukket af ham eller ej. Hvordan du lugter er altså vigtigere for kvinder, end hvordan du ser ud.

I undersøgelsen, der blev foretaget en gruppe forskere på Oxford University, blev en lang række kvinder bedt om at bedømme forskellige mænds ydre ud fra deres portrætbilleder. Mens bedømmelsen af mændene stod på, blev de forskellige kvinder udsat for en behagelig og en knap så behagelig duft. Resultatet var, at de kvinder, der blev udsat for den behagelige duft bedømte mændene som værende langt mere attraktive, hvor de kvinder, der bedømte ansigter, mens de blev udsat for den ubehagelige duft, vurderede mændene som værende langt mindre attraktive.

Kvinder bliver altså mere seksuelt tiltrukkede af fyre, der dufter godt. Now you know. Bruno Bananis 'Dangerous Man' skal nok sørge for, at du stiger i graderne hos det modsatte køn. Få en eau de toilette + 5 numre af M! For kun 199 kr her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt