Magasinet M!

Derfor skal man ikke falde i søvn på settet til en Tarantino-film

Big Jerry slår igen!

For en gangs skyld har vi en Quentin Tarantino historie og den handler ikke om kokain eller spaghetti-westerns.

Quentin Tarantino har ry for at være en yderst excentrisk dude, både som person såvel som instruktør. Det er en tynd linje mellem gal og genial og den berømte instruktør vandrer på begge sider af den linje.

Måske er det et essentielt karaktertræk, når man instruerer film som Pulp Fiction og Kill Bill. Tarantino er notorisk for at arbejde ud fra en meget fastlagt vision når han instruerer og det betyder, at han stiller store krav til alle på settet - også stjerneskuespillerne.

Hans høje krav har gennem tiden smittet af på hvad der foregår bag kameraerne - selv skuespillernes søvnvaner er offer for Quentin Tarantino idealiserede forventninger.

Der er en grund til, at man aldrig skal falde i søvn på Tarantinos filmset Under et besøg på Graham Nortons talkshow løftede Kurt Russell sløret for konsekvensen af at falde i søvn på Tarantinos filmset.

Mød Big Jerry.

Big Jerry er en kæmpe lyserød dildo, der indgår i den ypperste photobomb når stjerner og personale falder i søvn på settet.

Og ikke nok med skammen af at blive fanget på Tarantinos sleep cam, man kommer også op at hænge på hans board of shame sammen med alle de andre ofre for Big Jerry.

I denne #MeToo-berigede tid er der uvist, hvor længe Quentin Tarantino får lov til at fortsætte med dette prank, men det ser ikke ud til at Brad Pitt havde noget imod det, da Big Jerry kom forbi til et hurtig billede.

ANNONCE
Derfor skal man ikke falde i søvn på settet til en Tarantino-film
Derfor skal man ikke falde i søvn på settet til en Tarantino-film
Del

Seneste nyt