Magasinet M!

Desirée

Connery.dk Babe april 2006 - Hun har en tvillingesøster!

Det var tirsdag eftermiddag, og jeg havde aftalt med Desirée, at vi skulle mødes på en cafe inde på Nørreport. Jeg havde set frem til dette møde, folk ser altid lidt anderledes ud på billeder, end de gør i virkeligheden. Derfor var jeg virkelig spændt på at finde ud af, hvem denne nydelige kvinde var, som jeg kun havde set et billede af - og om hun nu også levede op til dem...
ANNONCE
Desirée
Hun gik ned af trappen til kælderen, hvor jeg havde siddet og ventet på hende i et lille stykke tid, i selskab med en avis og en kop kaffe.

Jeg var ikke et øjeblik i tvivl - det var hende, blondine, smuk, nydelig og storsmilende - billederne løj altså ikke... (Hurra!!, Red.)

Desirée er 24 år gammel, hun flyttede fra Århus til København da hun var 7 år - så her har vi altså tale om en rigtig Københavnertøs med århusiansk blod i årene.

Hvor har du gået i skole?
Jeg har gået på lidt forskelligt. Da jeg blev færdig med Højere Handelseksamen rejste jeg lidt rundt og tog nogle forskellige jobs. Jeg har bl.a. været i USA, og på højskole i Costa Rica.

Hvad arbejder du så med nu?
Lige nu arbejder jeg som erhvervskonsulent for en større dansk televirksomhed.

Du har et lidt specielt navn, hvor stammer det fra?
Mine forældre mente, at jeg skulle hedde noget specielt, så de opkaldte mig efter en Tysk sangerinde. De fleste af mine søskende hedder også noget med D. Min tvillingesøster hedder Diana.

(Jeg tænker mit - mon hendes søster ser lige så sød ud som Desirée - og hvilke muligheder der er i dette...)
Hvor går du i byen?
Det hænder, at jeg kommer på Luux og Emma, men når man har kæreste på, så trapper man jo lidt ned på det.
 
(Pis - tilbage til søsteren...)

Prøver fyre så tit at komme kontakt med dig når du er ude?
Det hænder, men så afviser jeg dem altid.

Hvordan skal man da opføre sig hvis man vil i kontakt med dig?
Jeg syntes, at mænd er alt for ivrige, de skal være mere afslappede, mindre direkte og så skal de altså have noget mere tålmodighed!

Okay det skal jeg huske, hvad laver du så når du har fri?
Jeg er sammen med mine veninder og min kæreste. Jeg shopper meget sammen med min kæreste. Da jeg var mindre gik jeg til dans, men nu går jeg ikke rigtigt til noget mere.

Hvordan havde du det med, at stille op til sådan en fotoserie?
Det var sjovt, jeg har faktisk prøvet det et par gange før i noget undertøj, så det var ikke helt nyt.

Kunne du så finde på at gøre det igen - måske mindre påklædt?
Ja, det kunne jeg sagtens. Jeg ville dog aldrig være helt nøgen - men måske bare holde min arm over mine bryster...

Jeg er sikker på, at i Connerydrenge foretrækker hende uden en eneste trevl på kroppen, men sådan bliver det altså ikke. Hvem får først fat i hendes søster?!

Læserservice:
Fotograf: Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1280x800 | 1600x1200

Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til dotgeil@dotgeil.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt