Magasinet M!

Det bedste fra mange verdener

Nu fortæller jeg om min... Lad os høre om jeres, i kåde unger.

Vi går vel alle rundt med en lille fantasi om en anden kvinde, ja eller mand, men lad os nu forholde os til det som er vigtigst. Jeg skal selvfølgelig nok være ærlig og sige at jo jeg har da savlet over andre kvinder mens jeg har været i forhold, men det er vel også fair nok så længe man holder sig til konceptet: nok se, ikke røre.

Det, mange mænd nok tænker, er: Hvordan mon den perfekte kvinde ser ud? Hvordan skal hun være? Underdanig? dominerende? ja der er mange faktorer som spiller ind hvis man skal designe den perfekte kvinde. Så jeg har brugt tid på at komme på hvordan MIN kvinde skal se ud og vigtigst af alt hvordan hun skal udfolde sig som person.

"Har jeg ikke set noget lignende et eller andet sted?" Jo du har sikkert læst de sidste par numre af FHM, hvor bladet med hjælp fra læserne sammensætter den perfekte kvinde. Det afholder dog ikke Connery fra at prøve noget lignende, for fakta er jo at selvom FHM er et fantastisk blad, så har vi heldigvis nogen endnu mere fantastiske læsere på Connery.
ANNONCE
Det bedste fra mange verdener
Vi starter med kroppen og arbejder os oppe fra ned. Det første spørgsmål blondine eller brunette? Ja jeg har aldeles ikke noget imod en lyshåret, storbarmet kvinde med lange fletninger som hedder Heidi. Dog er jeg mest til brunetter, så jeg vælger et mellemlangt mørkt garn med en anelse krøl i og her har jeg simpelthen sagt Jessica Alba.
ANNONCE
Det bedste fra mange verdener
Øjnene skal være mørke eller grønne og et par forførende katteøjne fandt jeg på Mai-Britt Vingsøe.
Det bedste fra mange verdener
Læberne fandt jeg på lækre Scarlett Johansson.
Det bedste fra mange verdener
Så kommer vi til kroppen køre venner og som brystparti har jeg plantet et par dejlige bryster i form af Anne Hathaway.
ANNONCE
Det bedste fra mange verdener
Det bedste fra mange verdener
Maven findes næsten ikke bedre end på Nelly Furtado og røven er uden at tvivle dedikeret til den sydamerikanske chica Keyra Augustina.
Det bedste fra mange verdener
Benene er det sidste og hvor finder man bedre stænger end på en klassiker som Heidi Klum.
 
Så er det fysiske sgu på plads, må man sige, så nu gælder det personligheden. Jeg skal have en kvinde som ikke finder sig i så meget pis, men stadig kan acceptere, at før jeg mødte hende var jeg altså også en drengerøv. Hun skal være sød, ikke kun overfor mig men overfor sine medmennesker generelt. Evnen til at møde folk med et smil og et åbent sind er evnen til at skabe relationer så nemt som ingenting, og hvor ville det være fedt at kunne tage hende med hjem til forældrene uden at behøve at være nervøs. Vigtigst af alt, så skal hun kunne få mig til at grine.
 
Alt dette er jo ret meget at forlange men hvis det skulle være, ja så skulle hun altså være som ovennævnte.

Spørgsmålet er så nu, hvordan ser din ud?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE