Magasinet M!

Det bedste nye gear og grej

Fra en læder-laptop til verdens vildeste widescreen.

Det bedste nye gear og grej
Philips Cinema 21:940.000 kronerphilips.dk
Philips Cinema 21:9 er verdens første tv i formatet CinemaScope - som er det format, de fleste biograffilm er optaget i. Den frække fladskærm har samme højde som et 42" tv, men billedet er hele 60 procent større takket være det brede format. Når du ser almindeligt tv, tilpasser billedet sig automatisk til det korrekte format, og så er monsteret i øvrigt verdens hurtigste LCD-tv med en responstid på sølle ét milisekund.
ANNONCE
Det bedste nye gear og grej
Sennheiser PXC 4503200 kronersennheisernordic.com
Hvis du virkelig vil koncentrere dig om din musik, så er disse hørebøffer lige sagen. De er nemlig udstyret med Sennheisers patenterede NoiseGard-teknologi. Teknologien blev oprindeligt udviklet til piloter, og den skal være i stand til at lukke op mod 90 procent af omverdenens støj ude. Volumen styres på siden på bøfferne, og får du pludselig brug for at høre, hvad der sker omkring dig, er der også en TalkThrough-knap, der fader ned for musikken.
ANNONCE
Det bedste nye gear og grej
Sony W2902000 kronersony.dk
Du skal være mere end almindeligt uskarp for at tage dårlige billeder med dette kamera fra Sony. Modellen knipser stillbilleder med 12,1 megapixel og optager video med 720p HD-skarphed. Når du er færdig med at forevige din familie eller dine venner, kan du tjekke resultatet på den 3 tommer store skærm. Som en bonus har Sony forbedret den såkaldte smile-genkendelse, så der skulle være garanti for tandpasta-smil over hele linjen.
ANNONCE
Det bedste nye gear og grej
Dell Studio XPS 1616.500 kronerdell.dk
Dell har slagtet en ko eller to for at pimpe deres nye bærbare pc. Det betyder, at du kan hvile håndfladerne på lækkert læder, mens kraftcentrets Intel Centrino 2-processor på 2,8 GHZ laver arbejdet. Maskinen kan desuden prale af hele 6 GB RAM og et lynhurtigt grafikkort på 512 MB fra Radeon. Harddisken er en ordentlig kleppert på 500 GB, og du kan smide en Blu-ray i afspilleren og lade Full HD-skærmen på 16 tommer komme til sin ret.
ANNONCE
Det bedste nye gear og grej
Iclebo Plus A3350 kroneromtech.dk
Denne 10 cm høje koreaner suger med 70 watt og er udstyret med et såkaldt HEPA-filter, som sørger for, at det, der bliver støvsuget op, rent faktisk bliver i maskinen. Robotten kan indstilles til at støvsuge dit hjem, når du ikke er hjemme, og den lille sag er forsynet med syv infarøde sensorer, der blandt andet sørger for, at den ikke støder ind i ting eller falder ned af trapper. Og så kører Icleboen såmænd selv hen til sin ladestation, når batterierne trænger til et boost. Smart.
ANNONCE
Det bedste nye gear og grej
Nokia N863500 kronernokia.dk
Nokia er efterhånden ved at blive overhalet af de andre mobil-giganter, men med N86 er der kunstigt åndedræt til finnerne. Kameraet indfanger billeder med 8 megapixel, og du kan vise dem på en 2,6 tommer store skærm. Du kommer ikke til at løbe tør for hukommelse lige med det samme, for der er indbygget 8 GB, som kan udvides med et 16 GB MicroSD-kort. Vægten på 149 gram er lige i overkanten, men så får du også alle ønskelige funktioner.
ANNONCE
Det bedste nye gear og grej
Philips GOGear Luxe1000 kronerphilips.dk
Så er det slut med at miste vigtige telefonopkald, fordi du lytter til musik og ikke bemærker din mobil. Philips nye MP3-afspiller fungerer nemlig også som bluetooth-headset, og den fikse sag fader selv musikken, når du får et opkald. Selv om den kun vejer 21 gram, kan MP3-afspilleren indeholde hele 4 GB favoritmusik, som du trygt kan høre, mens du har din mobil i lommen.
ANNONCE
Det bedste nye gear og grej
Lacie iamaKey249 kronerlacie.com
USB-nøglen fra LaCie ligner rent faktisk en nøgle, så den hænger perfekt i nøglebundtet sammen med alle dine andre nøgler. Og den kan holde til det, for det robuste metaldesign er skabt til rigtige mænd, der ikke gider små skrøbelige USB-drev. Kapaciteten på 8 GB er bestemt også til mandfolk, og så passer iamaKey til både pc og Mac.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce