Magasinet M!

Det betyder de ting hun siger i sengen

At lure kvinder af i soveværelset kan minde om atomfysik - bortset fra, at kvinder er lidt sværere at afkode og mere uberegnelige. M! hjælper med at aflure, hvad hun mener.

Det betyder de ting hun siger i sengen

1. Hun siger: "Bliv ved!"

Du tænker: Fedt mand, hun elsker det. Jeg er KONGEN! Jeg tror sgu lige, jeg giver den endnu mere gas.
Hun mener: Bliv ved. Præcis som du gør nu. Lad være med at ændre på noget.

Kvinders anatomi i de nedre regioner er væsentligt mere indviklet end mænds, og der skal ikke mere end et par splitsekunders millimeterforskydning til for at afbryde hendes orgasme. Så hvis hun siger; "Bliv ved!" er det bare om at blive ved med at gøre PRÆCIS det, du gør. Det kræver sin mand at bevare fatningen, når ens kvinde nærmer sig orgasme, og her kan det hjælpe at tænke på f.eks. din gamle tysklærer. Dog ikke, hvis hun var superhot - eller så grim, at din begejstring falder.

2. Hun siger: "Jeg finder lige min vibrator!"

Du tænker: Pis! Jeg er slet ikke nok for hende.
Hun mener: Jeg tænder så meget på dig, at jeg ikke kan få nok.

Ja, en vibrator er god at have i natbordsskuffen, når der er seksuelt lavvande, men den kan så sandelig også peppe selv det hotteste knald op til helt nye højder. Og det, at hun finder den frem, er tegn på, at hun stoler nok på dig til at lukke endnu mere op for godteposen med dirty moves. Så bare byd snurrebassen velkommen. Lad hende endelig selv styre løjerne - det er hende, der bedst ved, hvor den gør godt. En rigtig god stilling at bruge vibratoren i, er doggystyle.

ANNONCE
Det betyder de ting hun siger i sengen

3. Hun siger: Ingenting

Du tænker: Oh shit, jeg er et herredårligt knald, og hun hader det, jeg gør. Jeg må hellere finde på noget andet.
Hun mener: Jeg er meget, meget tæt på at komme.

Det kan godt være, hun skriger som en hyæne i brunst, når hun endelig kommer, men langt de fleste kvinder er fuldkommen musestille lige op til det store øjeblik. Hvis du er i tvivl om, om hun er faldet i søvn, eller hun er ved at komme, så tjek hendes vejrtrækning. Er den langsom og rytmisk, kan du sagtens prøve med et andet move, men er den usammenhængende og stødvis, og hun holder vejret indimellem, er hun godt på vej mod orgasme. Keep going, sømand!

4. Hun siger: "Kan vi ikke ligge og nusse lidt?"

Du tænker: Øv, så gider hun ikke knalde.
Hun mener: Jeg har brug for lidt nus, kys og kæleri for at komme i stemning.

Kvinder kan i dén grad være slow starters, når det gælder sex, men hvis du giver dig god tid til at kysse, nusse, kramme og ae, er der også næsten altid bonus bagefter. Især fordi du under et godt, langt forspil, hvor du selv bliver tændt, udskiller et hormon, som tænder hende. Sådan er naturen sommetider så fikst indrettet. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, er nus og kys i nakken og på halsen et godt udgangspunkt. Det samme er lange strøg ned ad ryggen og måsen, og ikke mindst lange kys, som da I kyssede første gang. Eller hvad med en massage? Det er de færreste kvinder, der kan beholde trusserne på efter sådan en omgang.

ANNONCE
Det betyder de ting hun siger i sengen

5. Hun siger: "Ååååh ja, knep mig med din store pik, skriiiiig, hyyyyyyl, skriiiiiig, ååååh ja..."

Du tænker: Fede tider, alt er godt, jeg gør alting rigtigt.
Hun mener: Jeg er usikker på, om jeg er fræk nok.

Dette er selvfølgelig sat på spidsen, for der findes naturligvis masser af kvinder, der tænder på at tale dirty i sengen, men rigtig mange gør det desværre ikke af lyst, men fordi de føler sig utilstrækkelige. Måske tror hun, at virkeligheden er som en pornofilm, og at du tror, der er noget galt med hende, hvis hun ikke skriger og hyler, som kvinderne i filmene gør. Et stille og roligt "Ssshhh, skat, bare slap af og nyd det" er som regel rigeligt. Men insisterer hun på at fortsætte, og det ikke giver dig høreskader, er jo bare om at fortsætte og håbe på, naboen ikke klager.

6. Hun siger: "Jeg skal altså lige ud at tisse."

Du tænker: WTF?! Går hun på wc?! Hvad er det, jeg gør forkert her?
Hun mener: Jeg har holdt mig i evigheder, og jeg tisser snart i sengen.

Ét er, at de ind-ud-ind-ud-bevægelser, der må siges at være kendetegnende for et skrald, presser på hendes blære og dens indhold. Noget andet er, at følelsen af at være seksuelt opstemt godt kan minde lidt om at være tissetrængende - især når hun er tæt på at komme. De to ting i kombination gør, at det kan ende med at blive ret så vanskeligt for hende at nyde sex med dig - især hvis du er den velsignede type, der kan blive ved længe. Så lad hende bare smutte på wc - hun er nemlig endnu mere klar, når hun kommer tilbage. Imens kan du jo tænke lidt på Jessica Alba i et skumbad. Det opvejer også ubehaget fra punkt 1...

ANNONCE
Del

Seneste nyt